• Gaming Vijesti
  • Sve što je Microsoft prikazao na Gamescom prezentaciji: Forza Horizon 5, Dying Light 2, Age of Empires 4, xCloud na konzolama…

Dying Lighta 2 izgleda fantastično.

weky Igra koju toliko želim da uspije, a toliko i dalje sumnjam nakon svih sranja koja su se izdešavala prilikom razvoja.

Cloud gaming je super, ja koristim od pocetka GeForce Now, ali da bi se igralo u 60 fps-a u 1080p rezoluciji potrebno je minimum 50 mbps download speed stabilne opticke veze i to otprilike uzima oko 15 gb po satu prometa. Takodjer ogromnu ulogu ima i blizina servera providera. Mislim da ce tako bit i ovdje otprilike. Obzirom da je potreban game pass ultimate da bi to bilo izvedivo pa jos uzmimo u obzir i kvalitetu i brzinu potrebnog interneta, ukoliko ce u ponudi za cloud stream biti iskljucivo igre koje su i u game passu onda ne vidim previse koristi u tome jer ionako igru skines za 15 minuta, a kvaliteta igranja na cloudu ipak ne moze konkurirati igranju instalirane igre sa diska.

Sta nista o BFu na gamescomu?mislio sam da ce bit u MS konfi

Gamescom nije ni krenuo ljudi. 😄
    Ovo je takoreći pred-Gamescom za Xbox gdje je MS rekao da se očekuje samo update o najavljenim naslovima i to je to.