• Gaming Vijesti
  • Izašla je nova verzija PS5, lakša i s boljim vijkom za stalak

Neću tvrditi za težinu jer ga nisam vagao, ali ja sam uzeo prije tjedan dana PS5 u SD i ima ovaj vijak s plastičnom kapicom.

Prošli tjedan mi je došla disk verzija konzole sa Sancte gdje je pisalo da sam kupio Chassis B verziju konzole i dobio sam vijak s plastičnom kapicom

Da, očito da smo u zadnjoj pošiljci svi dobili taj model.

Ja sam uzimao u petom mjesecu i isto je imao kapicu.

Edit: Krivo.
Imao je čep u rupi za šaraf. Nema kapicu na šarafu.

Novi vijak i 300 grama laksiGiphy - Breaking Bad Thinking GIF

Kad se dokopam jednog rastaviću ga.
Ako ga ovi iz Digital Foundry ne riješe prije.

Ciljam da su heatsink dirali odnosno prorijedili.

pravednik Ciljam da su heatsink dirali odnosno prorijedili.

Što ako je fizički jednako velik, skinut ćeš ga i izvagati?

Stiže Gamescom, a PS5 je trending zbog kvalitetnijeg šarafa.
    Sony, bogovi marketinga.

Baš me zanima jel su sprčkali šta i sa štednjom na komponentama.

Taman kad ovi Beta testeri odrade svoje, elita ce dobiti popeglani proizvod.

maverick za sada samo pohvale imam na sveukupni proizvod (manje dizajn) U jednom trenutku je počeo raditi kao dvotakntni motor ali dobio je po sebi gdje je vent pa je prestao raditi.

prayer iskreno se ne sjecam da je sony ikad imao problema sa hw kao npr shitbox 360, sjetimo se.

maverick Blago ti se onda 😁 Sa PS1 mi je bio laser i onaj dio na što si nataknuo CD, PS2 buco mi je imao problem sa otvaranje ladice za disk, PS3 kao X360 je imao YLOD dok začuđujuće PS4 je prošao bez mana, barem ovaj Slim model dok je buco isto tako imao nekih problema sa pregrijavanjem koliko čitam.

Ps5 za sada im je jedini proizvod koji radi ko sat, ali treba sačekati valjda još da se vidi.

Xbox One također nije imao bitnih problema.
          Iako su se RROD i YLOD počeli pojavljivat relativno rano u životnim vjekovima tadašnjih konzola, još uvijek je prerano za reći išta o pouzdanosti PS5, al čini mi se da su hardver skužili prošlu generaciju, samo ih sad kontroleri jebu.

wooddiebone
            S tom da na kontroler ne mogu toliko utjecati, jer dobavljač je isti za sve, a izgleda da je problem u njemu i njegovoj kontroli kvalitete.

Nexus

Da, Alps radi analogne switcheve.
              Izgleda da svake godine sve više režu kvalitetu.
              A kad se sjetim kakvu reputaciju imaju njihovi stari switchevi za tipkovnice...

Srce me boli.

wooddiebone

Sony, Microsoft, Nintendo i ostali moraju pronaći boljeg proizvođača analognih switcheva ako žele da njihovi kontroleri imaju manje problema sa driftom