• Gaming Vijesti
  • Stiže li krajem 2023. PS5 Pro? “Dvostruko bolje performanse za 600 eura”, tvrdi pouzdani leaker

I pokvareni sat dvaput dnevno pokazuje točno vrijeme. Lik bubeta gluposti, pa ako se što ostvari, on je dobro umrežen s insiderima hahahaha.

Krajem 2023. za 600 eura moći ćemo jedino kupiti Pro bundleove. Npr, kupiš konzolu i dobiješ premium kutiju kakvu ima Xbox + Destruction All Stars. Bit će naravno i limited edition premium Pro bundle gdje će ubaciti TLoU 2 Directors Cut + nekoliko Playstation Hits igara koje smo već svi 3 puta odigrali.

pregazio sam PS4 1TB( nije pro ) i uopće nisam imao volju i želju da kupujem pro model. tako i ovo. ne zanima me ps5 pro. a to što njima treba više rama je bedastoča. više volje,truda i ideja da rade kvalitetne i igrive naslove a ne samo nabildavanje grafike i tome slićno

Cijela filozofija iza PS5 je bila ponuditi jedan model za sve, između SeX-a i SeS-a. U trenutku dok AAA naslovi na koje je Sony stavio skoro čitav fokus dolaze na kapaljku i cross gen će još potrajati, nuditi nešto 2X bolje već nakon tri godine (nakon 7nm nije ni realno očekivati takav skok po smislenim cijenama) od PS5 je skroz besmislen potez, em bi Sony opet gubio lovu, em bi potrošači imali (opet) uređaj upitne vrijednosti, da ne pričamo o devovima koji bi opet bili u nezgodnoj poziciji s obzirom na široku lepezu SKU-ova koje treba podržati.

Refresh generacije bi bio otprilike na pola njenog vijeka, sto je optimalno i nije prerano. To sto su ljudi ovce i sto prodaju hardware za koji nema software-a je nas problem, a ne njihov i to potvrdjuju prodajni rezultati. Cijela ova generacija konzola je vrlo tuzna, to pricam od pocetka.

Nikakav problem više ne predstavlja razvoj za više konzola.

Jednostavno dignu grafiku i frejm i to je to.
    Konzole su kao PC konfiguracija samo sa određenim prednostima/nedostacima.

Neka, ja bi kupio i 2022. već, idealno za one koji žele jak sistem i grafiku a nebi slagali PC.
    Npr. igraš PS5 ekskluzive day one u top grafici, nativni 4K, 60 frejma, ultra high detalji.
    Kasnije kada dođu na PC nije bitno ako dignu koji detalj više.
    Trenutno smo ovak negdje u sredini.
    Konzole će 2023. pokazati godine.
    Više RAM-a nikad nije na odmet uz mnogo brze ray tracing jezgre.
    Ray tracing trenutno ubija konzole.

6 dana kasnije

pravednik Jednostavno dignu grafiku i frejm i to je to.

Stari moj, mogu ti reći da nije tako jednostavno kao što veliš. 😄

pravednik Neka, ja bi kupio i 2022. već

Barem prvih 10 primjeraka. 😆

Fico
        Kako ne, pa imaš onaj slajder i eccola.

biver Ali ova generacija traje tek 9 mjeseci, i izaslo je vec nekoliko ekskluziva, bar za PS5...ne kuzim sta tocno ocekujes ti?

ikral Ja kad radim aplikaciju samo drag 'n' droppam sve iz drugih aplikacija i gotovo! Pet minuta posla.