• Gaming Vijesti
  • Stiže 1.3 nadogradnja za Cyberpunk 2077: Zumiranje mape prema van… I?

Hahaha

Nikom ne želim zlo ali ovo je mrtva krava.
Interes svima nula 0000000.
Kolege koji su najviše iščekivali sada gledaju sa podsmijehom.
Nitko više nije zainteresiran ni za patch ni za next gen verziju.

Radije nek započnu Witcher 4, makar sa Ciri ili prequel da se oporave.

Ovo je piši propalo.
Znaju i oni.

Čuvam ju za neka loša vremena pa da ju zaigram po drugi puta. U stvari jedva čekam.

Sterlok Nekako sam zaključio da unatoč svim nedostatcima i tehničkim problemima igra ima svojih kvaliteta. Zanimljivi questovi, dobra priča i atmosfera.
    Ja ću joj dati šansu kada dođe PS5 patch.

Daj neka izbace Witcher 3 next gen patch, a neka ovo tužno pače ostave na miru. Budu je samo još više sjebali.

StarFox_N
      Definitivno. Ako pregrmiš nedostatke možeš se dobro zabaviti. 😃

biver
      Kako ne? Evo upravo ga ja sinoć tj noćas igram 😛

10 eura je realna cijena, tj. bit će ako dovedu igru u red. Potom mogu okrenuti još koji euro s ekspanzijom ili dvije. Od nekog spominjanog MP-a ne očekujem ništa, bolje i da ne pokušavaju.

Ček oni još uvijek planiraju multiplayer za ovo?

Ja se iskreno nadam da će ga scrapat i vrijwmw kone je trebalo bit uloženo u njega, uložit u to da završe jebenu igru.

Slažem se. Kakav MP. Ma čak ni novi sadržaj.
      Popraviti i ispeglati šta se da i to je to.

Nisam nikada odigrao Witcher 3, ali imam kupljeno digitalno. Počeo par puta na pc i ps4 slim. Pc bio preslab, a slim sam prodao tako da sam uspio nekako izdržati da sada ne počnem na ps5. Taman dok ne dođe next gen patch. Do tada ću završiti valhallu (možda). Prije neki dan sav ponosan gledam kako sam valhalla na 40%, da bi malo kasnije skontao da je to bilo za nešto drugo i da sam tek na 4%. Još se mislim, vau već sam na pola igre i vratim se u Norvešku da riješim sve šta nisam riješio. Rekoh, šta ovi pričaju da je valhalla duža od odyssey. A, ono tek 4%, taman do ljeta je završim

😂
        😂
        1 / 2
        A, za ovaj cyberpunk. Da ima thrid person odmah je kupim pa makar imala 1000 bugova. Bug može, first person ne može

MP bi zapravo dobro prošao. Mogli bi prodati foru da kad ti igra glitcha da te zapravo netko hackao 😃

4 dana kasnije

Ajde valjda ce valjat necemu kad dode na ps+ 2025