Jesu ga ukenjali ti u Ubisoftu.I to baš naš/eg/u operativ/ku/ca !
Šta ćemo sada?Puške u kukuruz odmah !
Je li ona zapravo on? Izgleda da je hrvatska operativka Osa iz R6 Siege transrodna osoba
- Uređivano
- Uređivano
S dečkima u grupi smo se dosta sprdali na račun toga Al iskreno svejedno mi je.
Ali da.. Baš nama koji smo kontroverzni po tom pitanju.
Bilo bi logičnije da su Aruni napravili transrodnom. Ona je Tajlanđanka. Tamo ladyboyeva koliko ti srce želi.
Mnogi naši pomorci su se "zajebali"
Edit: Kum mi je plovio godinu dana i ispričao mi je jednu situaciju.
Bio je u nekom beach baru ( Tajland ili Filipini, ne sjećam se točno). Sjedi za šankom i iza njega za stolom "ženska". Kaže mala avion. Prezgodna. Vidio je da poznaje konobaricu koja ga je služila i pitao je tu konobaricu ako ga može upoznati. Odgovorila mu je :Yes, if You like ladyboy.
Kolega od mog kuma je isto tako naletio i skužio tek u hotelu kada ju je skinuo tj. njega. Epic fail.
They did us dirty
Bolje bi joj stajalo ime Kolinda...
Virtualni zločin protiv prirode i boga, Hrvatska vam ovo neće zaboraviti nikada bando Jubisoftska!
Takav atak na predziđe kristijanstva nezabilježen je u otkad su kozaci i čerkezi izobljubili sve babe po našim selima.
StarFox_N Kolega s posla mi pričao slično. I kao ide on na kurve, mala zgleda kao naomi campbell veli.
I pljuga mu ga "ona" i frajer veli da bi ju malo dirao dolje, a ona onak nasmjesi se i kaze ono rade nemoj.
Pita kolega svog frenda i si ga zaustavio? veli frajer, naravno da ne, zgleda ko naomi campbell XD
- Uređivano
I nije Ana nego Anja !
https://liquipedia.net/rainbowsix/Osa
- Uređivano
Meni je jasno da je izgledala/o ko Naomi Campbell, al buraz, Naomi Campbell izgleda ko tranđa.
Isto ko Sandra Afrika.
Skoro svi koji na Tajlandu imaju iskustva sa pimpekima, išli su na Tajland BAŠ ZATO da bi imali iskustva sa pimpekima.
O tome pričam kad kažem da je skoro pola populacije gej ili bi.
Te priče su ko stvorene za ekipu u ormaru da ispita jel može prijateljima izać iz ormara ili će ga zblokirat na whatsappu i odreć se.
wooddiebone bas to, a taj frajer navodno ono mrzio pedere i sl.
Ali hej perspektiva se mijenja ocito
Bilo jednom na Thailandu:
Bodul navigiva na brodu i oša u bordel na kurve. I nadje on kurvu i ode u sobu malo se podružiti. I u sred seksa pita on nju kad je uvatia za kitu, a ća ti bi, ća san te probi !