Umjesto da GTA VI izađe do 2026 god. oni prave remastere starih GTA igara.
Rockstar radi na GTA 3, Vice City i San Andreas remasterima za konzole i PC
Ja se ne bunim, igrat će se <3
Ma koji unreal engine, zar nije trebao biti novi rage engine za ove remastere?
Ovo bih rado odigrao. San Andreas s modernim mehanikama pucanja/kretanja lika... to bi bilo genijalno.
Remaster ili remake? Ako je prvo onda ništa.
Da, tek sad vidim da pise Remaster... Ako ce ista raditi, bolje Remake. Mislim neka ne diraju pricu, mapu, likove, dizajn gradova i misija. To je i dan danas na vrhunskoj razini. Ali bogami mehanike kretanja i pucanja su stvarno tesko smece za danasnje standarde i to se definitivno treba popraviti.
- Uređivano
FAKE da ne moze biti veci. Rockstar NIKAD nece radit ista da nije u njihovom RAGE engineu, pogotovo ne u unrealu.
ako vec ista rade bit ce nekakv izbljuvak pod nazivom remaster koji to nije, kao san andreas HD za 360 i ps3 koji je bio port mobilne verzije. a ako fakat rade nesto znacajno i nanovo rockstar nece ni lipe dat unrealu kad imaju svoj rage engine medju najjacim u modernom gamingu (zadnja verzija RDR2)
budimo sretni ako GTA 6 rade. kakvi remasteri remakeovi
Nek mi daju Max Payne remastere, remakove, retakeove, bilo kaj
Ja bih rađe brzi izlazak njihovih novih igara, umjesto da troše energiju i resurse na ubiranje para temeljem nostalgije. Plus ne vidim nikakav smisao da razvijaju remastere na unreal engineu budući da imaju svoj engine iz temelja rađen za to što već godinama prodaju.
Ajmee, vice city i gta sa u novom sjaju? mozeee, ne treba šestica onda tako skoro!
Ovo je tuzno ako je istina. Kockaste glave u hd-u u 2021., remasteri su rak igrace industrije.
- Uređivano
Ako rade u Unreal engineu (u što čisto sumnjam) onda glave sigurno neće biti kockaste i prsti spojeni.
To nije remaster već vrsta remakea jer stavljaš igru u potpuno novi engine (bio to Unreal ili njihov RAGE engine)
Remaster poput dizanja reze i draw distance ne prolazi kod tako starih igara.
Ako je fakat Unreal engine, onda to Rockstar ne radi već neki vanjski studio koji je TakeTwo angažirao i platio troškove, a Rockstar je samo dao zeleno svjetlo za korištenje licence.
- Uređivano
fan made ili ne, izgleda odlično
- Uređivano
herc službeno je. Pise Fenix vijest.