• Gaming Vijesti
  • Milijunski pad PlayStation Plus pretplatnika! Jeste li i vi među njima?

Ps plus je zesce smece. U 21 stoljecu naplacivati multiplayer komponentu WTF?

Uz ponudu koju nebi najgorem neprijatelju ponudija nadam da ce im pušing biti jos veci

Produzio sam, da, iskreno ne vidim nikakav problem tu. Dali su fantasticne igre u ponudi, vrijedilo je svake kune. I da, zasto da ne spominjemo ovaj mjesec? PvZ Battle for Neighbourville je odlicna igra i tehnicki primjer kako bi jedna igra trebala izgledati i izvoditi se na ps4. Plus ima tonu toga za otkljucat i igrat.

PS Plus meni sluzi za cloud save, jer imam gore valjda 30Gb sejvi, puno ko cep. Do sada sam odigrao jednu igru iz besplatne mjesecne ponude, totalna koma od usluge realno, za mene koji igram sve cim izadje ovo nema previse smisla, osim naravno kad trebam igrat nesto online s kolegom (@OverHypedG bok, kak si, sta ima 😃)

Mislim da jos niti jednu ps+ igru nisam prisao dokraja , imam ps+ samo zbog MPa

Meni istekla jučer pretplata, nisam lud obnavljati jer ne igram mp naslove a ne sjećam se kad sam zadnji puta odigrao nešto iz ps plus ponude.
        Uglavnom PS5 služi za ekskluzive a za sve ostalo tu je Xbox i Gamepass 😄

Potrošio trial, kupio PS+ jedan mjesec (isto kao i kad je bila EA promo pretplata za čini mi se euro). Nije to za mene, radije sačekam sniženje cijene igre koja me zanima i to kupim za stalno. Ali bilo je ok taj put kad se zaredao Control, Shadow of the Tomb Raider i FF7R, naslovi koje do tad nisam odigrao.

Međutim, to se ne događa često i manja je šansa da će to biti slučaj čim Sony postiže dobru prodaju pretplate sa (relativno) lošom ponudom.

Plaćam pretplatu, lijepa mi je žuta ikona kraj avatara.

buz Nikad robom.

Zast placas robom, probaj povrcem, kao u stara vremena razmjene.

foggy Xbox sprema sve save fileove i ostale podatke u Cloud bez obzira bio Silver ili Gold/Ultimate član.Jedino Zony naplaćuje spremanje save fileova u Cloud.

PS+ imam konstantno od samih početaka i tako ću nastaviti...tih 438 kn mjesečno točim dizela u auto da ni ne trpnem...

master_x Mamu im jebem, stoka. Cak mislim da sam to i znao, ali sam potisnuo, ocito u cloud 😃

Miro Nisam shvatio tvoj post, vjerojatno imas drugacije misljenje. Ako si ozbiljan u postu onda ne, nije sarkazam, omjer ulozenog i dobivenog je vise nego odlican i putem ps+ sam odigrao hrpu igara koje su me zanimale, a nikad ih nisam kupio.

Mislim da nisam nikad kupio ps plus po punoj cijeni, tako da mi nije žao tih 250kn godišnje.