Flipper Aliens: Fireteam Baldo Hades 12 Minutes Psychonauts 2 (ove zadnje 3 kad nabavim SeX pa preko Game Passa), a baš mi se igra Aliens. Mislim da će biti čisto solidna igra. E i Baldo će biti dobra igra. Itekako.
foggy Tzereen Budeš ju na mobitelu odigrao? Edit: Baldo i Hades svakako, za ostalo ćemo vidjet. Gusto je svaki mjesec.
Tuhy Previše dobrog se pročitalo i čulo o Hadesu, pa možda i pokleknem te kupim, makar nije sila. Hunters Arena mi djeluje sasvim oke, sigurno skidam. Tsushima DC... Jednog dana, nema žurbe
renda Hades vec kupljen Falconeer bude isto Recompile Psychonauts 2 i naravno GOTY prosle godine zvan Ghost of Tsushima se bude rokal u next gen verziji sa expanzijom
Arcer HOA mi je lijepa. Za neki gameplay zen 😄 Još ovaj dev-narator što prića, njegov glas, da sam nastavio dalje gledati utonuo bih u san za 7min.
Icek HOA obavezno <3 12 Minutes je na pre-loadu, Psycho 2 također, Baldo djeluje vrlo interesantno. Ostalo meh...
Miro Hades Psycho Baldo 12 minuta Samo Hades dolazi free na box ali zelin ga na ps5 od kad san ga zaigra na switchu zelin ga igrati sa ps5 kontrolerom i osvojiti platinu a usput ih jos jednom podrzati i dati im lovu za igru koja je stvarno čudo
weky Možda se ne svidi sve svakome, ali realno ovo je najbolji osmi mjesec u dugom nizu godinu. U slabašnoj godini za industriju, ovaj osmi mjesec je pravo čudo. Obično je potpuna suša, a ove godne je čak nekoliko potencijalnih hitova.
Zero Ima zanimljivih igara, čini se da dobru ponudu za inače sezonu godišnjeg odmora dijelom "kroji" i dalje aktualna situacija s koronom. Hades (za mene skupa u kategoriji s Disco Elysium) će se uzeti za PC već nekad (da, znam da su obje već duže dostupne na toj platformi). Igra za koju se stvarno nadam da će opravdati očekivanja je Psychonauts 2.
Icek Jeb'o vas Hades da vas jeb'o. Išao vidjet koji drek svršavate po toj igri kad ono šareni klon Diabla 🤢🤮🥴
Miro Icek Ne da nisi niti blizu u usporedbi sa diablom nego su falija cilu dimenziju Fail nad failovima
renda A dobro sad pretjerujes 🙂 jebeni je Returnal, ali Hades je zvijerka za sebe i nema veze sa Diablom ni 1%