Moze, iako bi i remaster bio sasvim dovoljan. Igracese. Nadam se da rade i novi nastavak (vjv ovisi kak ce remake proci)
Službeno je – vraća se Dead Space!
Hvala Bogu da sam i to dočekao poslije toliko godina.
Hype Hype Hype!!1!
Kako ovo jedva čekam!
Hypeiććć
Twinkle Twinkle liiiittleeeee staaaarrr
A je me razveselilo, auh.
Jebenica... Daj! Day one bez jebemti
Pe.eri ! Razhebali Visceral Games i sad rade remake njihove igre.Taj EA se pogubio totalno.Neznaju,jel bi il nebi radili singleplayer igre.A sad rade remake igre čije su developere raspustili.
Odobrili su remake i druge SP igre kad su vidjeli da je Jedi Fallen napravio veliki uspjeh. Da nije bilo toga, ništa od SP igara.
master_x Ruku na srce, Visceral je bio dosegao plato razvoja, uspjeha i ideja već s prvim nastavkom i pod vodstvom EA dalje je moglo ići samo nizbrdo, počevši s nerealnim očekivanjima za DS2. Ne treba posebno hejtati, rimejkat će (vjerno, nadam se) igru za nove generacije i ne tako brojne fanove. Da imaju neke veće ambicije i da su spremniji riskirati, radili bi reboot.
- Uređivano
Baš to, gasi net motaj kablove!
Masu godina sam čekao remaster i pred kraj prošle godine rekao, fuck it. Preći ću opet na PS3. I sad se ispostavilo da su ovi rumori od prije par mjeseci bili točni. S guštom ću preći remake i vjerojatno će biti day one.
Volio bi da još malo produže igru ili možda ubace prologue sa nekim likom. Od sat-dva kad krene sav kaos na Ishimuri i neka završi sa smrću tog lika. I onda nastupa Isaac.
Ali definitivno se više veselim Calisto Protocolu kojeg radi tim koji je stvorio Dead Space.
O, da!
DAY ONE!
Ovo i Tsushima Director's Cut!
Iako ću i ja igrati day one, više se veselim ovome.
ja sam odigrao dead space 2 i 3 ko od pičke ali na dead space 1 introu sam punio gaće. trebao sam gledati nyan cat da se smirim
Ovo se ceka odavno, nego vidim da su neki spomenuli The Callisto Protocol igru, pa dal neko moze tocno objasniti sto oni misle kada vele da ce ta igra biti smjestena u PUBG universe, ugl nigdje na webu nema nista konkretno o tome samo neke šture informacije pa nek neko vise pojasni to ako zna, hvala......
- Uređivano
Odlicno! taman sam poceo igrati Dead Space i sada mogu stati znajuci da dolazi remake.
fensisuperstar meni iskreno igra prvih sat ipo - dva koliko sam igrao nije nesto strasna. Daleko je to od horora kakav cine SH, Siren ili cak Fatal Frame.
Tako nekako i ja mislim. Nelagodna je, sa dobrom atmosferom, samo nije još onako dodatno jeziva kao što to uspije stvarno jakim hororima. Ovo je miks krvavog horora i TPS akcije koji uspijeva u svom naumu i više od toga ne treba ni biti. Nisam nešto previše uzbuđen za remake, ali sigurno će se bar probati, pod uvjetom da promjene ne budu samo sa grafičke strane.