• Gaming Vijesti
  • Konami potvrdio da ćemo Master League platiti ako je želimo igrati u eFootballu

Ovo ili će potonuti ili će poletjeti. Nema ništa između.

Meni se sviđa ideja, jer stvarno nema smisla da su nastavili istim putem. Lijepo u vrijeme kada F2P live service igre cvjetaju, zašto ne pokušati? Morali su napraviti nešto drugačije od EA-a, a već par godina eksperimentiraju s F2P verzijom igre.

I ja mislim da nije loše ideja. Skineš free i vidiš ako ti se sviđa gameplay i kasnije nadoplatiš za Master Ligu ako to npr. voliš igrati.

Nexus Ovo ili će potonuti ili će poletjeti. Nema ništa između.

Definitivno, ovo je njihov pokušaj da nešto još izvuku. I iskreno je dobar potez, ne smeta mi nimalo.

StarFox_N Skineš free i vidiš ako ti se sviđa gameplay i kasnije nadoplatiš za Master Ligu ako to npr. voliš igrati.

Kada bi im ovo dalo slobode da i dodaju dodatne licence kako vrijeme ide... Mislim da bi moglo i dobro ispasti. Pogotovo jer koriste Unreal Engine koji se da ok nadograđivati.

slazem se sa svima, jednostavno je EA prejak da bi im konami mogao na dosadasnji nacin parirati, nekad treba napraviti nesto drugacije.

bas me zanima kako ce to funkcionirati u biti najveci minus je po meni ime eFootball zvuci kao neki trash naslov s google play storea ali dobro.