boja1964 Ne trebate naglasiti da su PC igrači bijesni jer su svedeni na statističku pogrešku. 99% igrača ove igre igru igra na jednoj od konzola.
Fico Slobodno to potkrijepi nečime. 🙂 Isto kao što možeš potrkijepiti da je tih 99% uspješno prešlo na konzole nove generacije.
boja1964 Fico Na svakoj temi bacim prodajne rezultate kada se povede riječ koliko se igre proda na konzolama a koliko na PC. Ne da mi se opet tražiti. Uglavnom na konzolama se proda oko 19 milijuna komada igre a na PC niti 300k. Valjda je to pokazatelj koliko je igra bitna na računalu EA sportsu i zašto žele da tranzicija na nove konzole bude što brža. Naravno da ovih 99% nije prešlo na konzole nove generacije ali EA želi da prijeđu što prije. Ista stvar je bila po izlasku PS4. Svatko tko igra ovu igru imalo ozbiljnije već ima jednu od konzola nove generacije. Svaku konzolu sam do sada kupio isključivo zbog nogometa.
Sterlok U životu nisam igrao fifu. Davno sam tu i tamo PES, ali FIFA nikada niti namjeravam. Ni malo nisam bijesan niti me zanima.