E zbog ovog bih kupio next gen, i naravno Grantu Risma.

Ono što meni smeta u igri -> ne možeš imat uključen steering assist sa isključenim braking assistom. Ni na custom levelu niti na bilo kojem drugom.
U Ž A S.
A braking assist je nešto najgore ikad. Npr. Spa ili Kina, u zadnjem krugu kada uđeš na ciljnu ravninu bolid uopće ne ubrzava.. Ono, wtf, vjerojatno bug koji će nadam se biti ispravljen. Druga stvar, sjebem prednje krilo, naravno idem u boks po novi. OKRZNEM prednje krilo, javim boksu da neću novi, ali igra i dalje ima svjetloplavu liniju za put prema boksu, te prije koje KOČI radi mrtvog braking assista, te onemogućava SKRETANJE. Baš ono, wtf. (ovim putem se ispričavam @Nexus radi jučerašnjih psovki).
Sve ostalo je jako dobro ili odlično. Tu si se malo isro dragi recenzentu, Braking Point je užasna sapunjara sa slabim punch-lineom. Onog šupka koji sve zakuha treba spucat u glavu, kak se zove? Devon? Toliko je 'pamtljiv', užas.
Ljudi kao ja, koji se ne igraju sa postavkama bolida nemaju što tražiti u multiplayeru, Nexus me lagano oderao jučer u karijeri.
My Team mod je sjajan, ali sa isključenim intervjuima, nemoj me ***** sa jedno te istim pitanjima stalno. Dobro su uveli te pregovore sa drugim vozačima, ja sam završio 2 sezone, a moj kolega nije osvojio ni boda. Treba igrat. Ne znam, mislim da sam sve pokrio kaj sam htio napisat.

OverHypedG

ThaUrban ne možeš imat uključen steering assist sa isključenim braking assistom.

Vrtim se onda po stazi. Recimo Austrija, treći zavoj, izvrtio sam se 4 puta u 5 krugova. Ne mogu/ne da mi se držat fokus toliko. 😅