Ono što meni smeta u igri -> ne možeš imat uključen steering assist sa isključenim braking assistom. Ni na custom levelu niti na bilo kojem drugom.
U Ž A S.
A braking assist je nešto najgore ikad. Npr. Spa ili Kina, u zadnjem krugu kada uđeš na ciljnu ravninu bolid uopće ne ubrzava.. Ono, wtf, vjerojatno bug koji će nadam se biti ispravljen. Druga stvar, sjebem prednje krilo, naravno idem u boks po novi. OKRZNEM prednje krilo, javim boksu da neću novi, ali igra i dalje ima svjetloplavu liniju za put prema boksu, te prije koje KOČI radi mrtvog braking assista, te onemogućava SKRETANJE. Baš ono, wtf. (ovim putem se ispričavam @Nexus radi jučerašnjih psovki).
Sve ostalo je jako dobro ili odlično. Tu si se malo isro dragi recenzentu, Braking Point je užasna sapunjara sa slabim punch-lineom. Onog šupka koji sve zakuha treba spucat u glavu, kak se zove? Devon? Toliko je 'pamtljiv', užas.
Ljudi kao ja, koji se ne igraju sa postavkama bolida nemaju što tražiti u multiplayeru, Nexus me lagano oderao jučer u karijeri.
My Team mod je sjajan, ali sa isključenim intervjuima, nemoj me ***** sa jedno te istim pitanjima stalno. Dobro su uveli te pregovore sa drugim vozačima, ja sam završio 2 sezone, a moj kolega nije osvojio ni boda. Treba igrat. Ne znam, mislim da sam sve pokrio kaj sam htio napisat.