Kako ja mrzim EA.
Ne znam jel mržnja uopće dovoljno oštra riječ.
Mislim da nemrem nikog tolko mrzit kolko mrzim taj jebeni EA.
Hitler je manje mrzio židove nego ja mrzim EA.
Kako ja mrzim EA.
Ne znam jel mržnja uopće dovoljno oštra riječ.
Mislim da nemrem nikog tolko mrzit kolko mrzim taj jebeni EA.
Hitler je manje mrzio židove nego ja mrzim EA.
@wooddiebone jedna od onih mržnja koja je sasvim normalna.
Meni je EA odlican. Do sada mi je puno love, a i vremena ustedio zajedno sa Ubisoft-om jer cim vidim da oni prave/izdaju igru odmah znam da necu igrati ni da mi poklone, a kamoli kupiti.
Gamerski Breaking Bad.
darkfenix vjeruj mi da necu. Komotno sam mogao cjeli svoj zivot da nisam zaigrao niti jedan tps i niti jednu ac, fc, me, posebice star drek ovaj wars i znj igre. Crysise bolje da nisam igra, a jesam neki, 1 i dva mislim. Nemoj se ti briniti za mene, mirno spavam sa saznanjem da te igre prolaze pokraj mene kao da ne postoje.
Fallen Order je odlična igra, uživao sam od prve do zadnje sekunde i platinirao.
Čuo sam i da je Squadrons zakon.
E sad da neko propušta nešto previše ako ih ne odigra, to baš i ne bi rekao.
Postoje puno značajnije i kompletnije igre.
Mass Effect je lektira i remek dijelo nulte kategorije, a praktički nije EA produkt pošto je nastao prije nego je EA akvizirao Bioware, ali na trojci, iako ju i dalje smatram genijalnom se baš vidi utjecaj njihovog rushanja razvoja.
wooddiebone Mass Effect praktički nije EA produkt pošto je nastao prije nego je EA akvizirao Bioware, ali na trojci, iako ju i dalje smatram genijalno se baš vidi utjecaj.
Vidis ovo nisam znao i sad sve ima smisla. Tri puta sam kretao me3 i nije mi bilo jasno zasto igra sucka spram me2.
Editirao sam dio koji si quotao, pa čisto da se ne pitaš.
ME3 je rushan, ali iskreno, da su neke igre tak rushane ko Mass Effect 3, puno bi bile bolje.
wooddiebone pa dobro poanta ostaje ista. Tolike sam godine mislio da ne valja nesto sa mnom, a sad znam da iza toga stoji EA challenge and ruins everything.
Trojka recimo ima totalno nedovrše Journal.
Ne vidiš ništa u njemu.
To i kraj su u biti stvari koje da su odrađene kak treba, digli dvije ocjene bar.
Samo znam da sam uzivao u me2 pa i kecu, a trojka mi je bila totalni smor. Mozda sam se i zasitio tada serijala vec.
Evo ideje za pravednika da i on napravi farmu PS5ica.
Sve nakon ME2 i DA2 su propasti.
Samo silazna putanja za BioWare.
U punokrvnoj EA eri su krenuli sa neostvarenim hitovima kao što je DAI i Andromedom, a sad su spali na laughing stock developmenta sa Anthemom.
Ja se nadam da su ovi tračci racionalnih odluka vezanih za singleplayer naslove koje vidimo od strane EA, pokazatelj da zapravo bar žele zadovoljiti grupu igrača kojoj ja pripadam i povratiti reputaciju ako već ne žele odustat od predatorskih kapitalističkih taktika u FIFA i ostalim throwaway igrama.
wooddiebone i onda u korist mrtvog star warsa ugase titanfall koji je morao dobiti nastavak. Jedan od najboljih fps-ova zadnjih 15 godina. Samo zato sto taj ogavni star wars pravi lovu. A gadi mi se taj serijal do iznemoglosti.
Boli njih kesa za igrace. Njih samo lova zanima.
A baš si hejter.
Titanfall je dobio nastavak, a i Apex je dio Titanfall svemira.
Nije to ništa mrtvo, samo čeka na pravo vrijeme.
Vidiš da je haxanje Apexa sa Titanfall porukama dobilo jako puno medijskog prostora.
Volio ili ne volio Star Wars, moraš priznat da je Fallen Order značajan u svojoj ulozi preobraćivanja EA.
Da je ta igra flopala, mislim da nikad više ne bi vidli ništa dobro od njih.
Ovak se ta šansa bar održava na životu.
wooddiebone titanfall 2 vapi za nastavkom, medjutim ea je taj talentirani tim ukopao u istroseni i oronuli Star Wars koji je zapeo u vremenu i prostoru.