Zero Hellblade. Igram sa headsetom s obzirom koliko je dojmljivo iskusiti 3D zvuk u ovoj igri i psihozu glavnog lika.
Arcer A čekam da vidim kakvo će vrijeme biti. Ako se pojavi sunce na more ako ne vjerojatno ću se zabavljati u Photoshopu malo. 😄 @Fenix Did you press F5 Quick Save before? Congrats! 😃
Fenix Arcer Did you press F5 Quick Save before? Congrats! 😃 Ovo je dosad nešto najjače što sam čuo 😄 Hvala svima
Deadwalker Na plejci prvi prelazak TLoU 2 u glorius 60 fps-a, moram još završiti i Ratcheta (mislim da imam level - dva za proći do kraja). Na PC-u ostalo mi je također par dionica u Controlu i uživam u Forzi Horizon 4.
krpa Igra se Pathologic 2 i guštiram, isto Blood pržim još uvijek zajedno s ekspanzijama a uskoro i Chernobylite kad izađe. Life's good. 🙂
zontra Zadnjih par dana nista, izgubio sam lagano volju. Htio sam ponovno prijeci Until Dawn, pa cu vjerojatno to sljedece ako dobijem volju za igranjem.
electronicus Subnautica: Below Zero. Nisam upalio ništa mjesecima, jučer doslovno sanjao da igram ovo, pa sam ju morao uzeti.
maverick Tales of Vesperia: Definitiv Edition (switch) Savrsena igra za ljetne dane i jrpg po mom ukusu.
AbelKOsMos Drndam ponovo Baldur's Gate 3 (da vidim sta se sve ispeglalo u ovim updejtovima) Pokusavam igrati Yakuza 7 ali jebeno smara za sad. Tako da ce verovatno nesto retro sa PS2 ili PS3 da padne.