Novi Switch je baš fora!
Valve je najavio Steam Deck – prijenosnu konzolu kojom ćemo igrati sve Steam igre
Ipak dobivamo Switch Pro.
- Uređivano
ovo je bas kul, totalno neocekivano. jedino dizajn je bas banana ali dobro.
doduse i ovaj model od 64GB je isto malo smijeh s obzirom kolike su igre danas ali ok sigurno im je bilo bitno ne probiti tu magicnu barijeru od 399$.
EDIT: u biti sad sam malo poblize vidio, ne izgleda ni toliko lose.
RIP Switch, ovo se cekalo, jebote, a skoro neki dan kupil Switch lite
Neću lagati sviđa mi se ovo, ali prvo bih kupio SeX!
- Uređivano
Malo sam skeptičan glede ovoga s obzirom na ne tako uspješne projekte koji i nisu uhvatili korijenje, poput Steam kontrolera, Steam PC-a i VR-a. Ne pomaže baš ni to što se radi o blatantnoj kopiji Switcha. No jel, sve ima svoju publiku, za indijance i manje zahtjevne igre ovo će biti super onim igračima koji žele nešto prijenosnije od laptopa.
prayer ps5 je bez premca broj 1, cak ni u sonyju ne znaju kako ga treba staviti a nije da konkurencija po tom pitanju nije jaka, sve konzole su relativno bezvezne ali sony se bas potrudio zajebati stvar pogotovo s disc verzijom.
kao sto sam editirao, nije ovo toliko ruzno ali nije bas ni lijepi komad tehnike.
Glupost,opet izlet za njih u nepoznato.To se će se slabo prodavat.Isto kao i one njihove Steam Machines PC igraće konzole.Bolje da resurse usmjere na Half-life 3 !
- Uređivano
Kako bi to trebalo pokretati sve igre sa Steam-a? Ne može biti toliko jako ili je to nekakva streaming handheld konzola?
A gle, switch je dobar za exkluzive kojih ima kolko? 5? A ovo izgleda jace i bolje od switcha i ako fakat uspije i dobijes “switch” sa svim PC igrama, win win za sve
Prvo prijenosna konzola mi ne treba niti će mi trebati. Ne vidim potrebu za igranjem na klupici u parku, plaži ili tramvaju. Uvjeti za to nisu dobri, uživljavanje u igru nije kako treba, IMO.
Ako mi treba prijenosna gaming mašina kupiti ću laptop, nije puno veći od ove PC/konzole i puno teže za prenosiv, ali je puno upotrebljiviji za igranje u nekoj hotelskoj sobi, vikendici i sl.
Uređaj izgleda solidno i upotrebljivo na prvu.
- Uređivano
Dosta love traži Valve za hardware koji nema neke jake first-party naslove (makar njih 5) i koji će uglavnom moći vrtiti indie igre. Streaming će sigurno biti opcija za zahtjevnije naslove, no to već sada mogu s jednostavnim appom za mobitel ili laptop. Nisam također siguran koliko su uopće PC igrači zagrijani za takvo gejmanje pa da bi “cijeli Steam library na handheldu” bio neki ogroman value.
Steam mašine su bile hendikepirani stolni kompjuteri, postojalo je ravno nula razloga zašto bi to itko kupio i zato je propalo, dok handheld jeftiniji gaming PC kronično nedostaje na tržištu.
Voljan sam se okladit u 1000€ da će ovo propast kao i svaki Steamov hardveraj dosad u rekordnom roku, a da ce se Switch nastavit prodavati as usual.
lp
meni ovo izgleda obecavajuce, doduse neznam kako ce optimizirat igranje tome, ali ako to bude sljakalo, ajme, i dalje ne vjerujem da ce se switch manje prodavat jer on se kupuje zbog eksluziva, ali ovo mi izgleda odlicno i vrlo rado bi imao jedan primjerak
Malo je smršavio, očito živi stresan život.