Ako ima opcija za iskljucit crossplay podrzavam , super stvar ako imas frendove na drugim platformama .
Podržavate li uvođenje crossplaya u Battlefield?
Nigdje ne podržavam cross play.
U BF-u ili COD-u nema nikakvog smisla spajati PC i konzolaške igrače s obzirom na prednosti koju će jedna strana imati.
Sad će netko reći "ali znaš da to možeš iskljuciti" ZNAM. I dalje nema nikakvog smisla takvu opciju nuditi.
Glavno da se može isključiti i stvarno me briga za to. Ne želim da mi ti PC peasanti zagađuju zrak u igri.
Ha ha, moglo bi biti zanimljivo
Jbg malo je sjebano kad su frendovi na drugim platformama , btw koliko sam vidio PS4 i XboxS igraci nece moc sa PS5iXBSX igrat
Mene zaboli, jer sam loš u tim multi naslovima i u principu me ne zanima K/D omjer. Igram ako mi je zabavno, ako partija ima neku napetost, neizvjesnost, dobio ili izgubio, svjedno. Sjećam se kad je Crysis 3 multi izašao i jedno vrijeme je radio cross, konzolaši su me ubijali ko zadnje đubre
Prvi game nakon patcha u WZu i nevidljivi lik seta i ubija Ajde BF spasi me ovi muka
Ne podržavam. Zato mi je drago što je opcionalan.
Čisto me zaboli, ali neka je tu opcija za one koji se stime zamaraju.
Cross je dobar ali treba bit opcija za odabrat koje platforme zelis tipa da mozes izabrat cross xbox/ps bez pc
Brijem da je svejedno posto i na konzolama ima masa ekipice koja roka sa misem i tipkovnicom
To da je crossplay opcija je potpuno irelevantno. U gotovo svim igrama je crossplay po defaultu uključen.
Igrači koji ga ne žele ga moraju manualno isključiti, što znači da će ga isključiti možda 5% igrača, ako i toliko.
Ne sjećam se koja je igra bila u pitanju, ali server search je s 10-15 sekundi nakon isključenja crossplaya bio 5-6 minuta.