Ajme. Majko.
Pay 5$ to unlock option to start your episode. Thank you for your purchase, pay additional 2.5$ to unlock pause feature for this TV Show. Ovo smrdi
Netflix je zaposlio šefa EA da ih uvede u gaming, u narednih godinu dana ponudit će igre
Mogla bi gaming industrija za našu unučad (tj. vašu, ja ne jebem) bit na razini s filmskom, a?
Gaming industrija je već dosta vremena duplo vrijednija od filmske.
Mislim da je vrijednost gaming industrije 90 milijardi dolara, a filmske nešto više od 40 milijardi dolara.
- Uređivano
Sto je logicno s obzirom da je filmska industrija na celu sa superheroj i disney isprdcima najvece sranje na svijetu. Dabog da propao cjeli holivud.
Ti Marvel "isprdci" su kvalitetom daleko ispred velikog dijela filmova u toj industriji.
- Uređivano
Možda industrija i je u kurcu, ali MCU definitivno ne gledam kao krivca za to i definitivno odskaču kvalitetom (naravno, ne pričam o svim njihovim filmovima, nije ni tu sve bajno).
- Uređivano
Tuhy ne kazem da su krivci, ali predvode trend u vidu sto vise ekplozije, efekata, grand scale i izmiljotina. Shvacam da je to kul djeci i ljubiteljima tih heroja, meni je ok, pogledao sam neke, ali mi je za zaborav.
Npr Dunkirk i Mad Max: Fury Road ( ako cemo gledati filmove unazad 5-6 godina) su premija za marvel i dc.
Ni ne smijem ici u pedesete, sezdesete i sedamdesete ier sama pomisao koliko je industrija opala kvalitetom od tada me bole jetra vise nego nakon litre ipo viskija dan sutra...
Spiderman mi je bio kul kad sam bio 10 godina jbg.
Od svih mogućih, oni se odluče za EA...
- Uređivano
Tvrdnja da je holivud otisao u kurac stoji jer to misle i mnogi kriticari i analiticari, a ne samo ja.
Dva dana zaredom da se slažem s Maverickom...nije dobro. Apsolutno si u pravu.
Neću spominjati Indie filmove, ali ovo što se predstavlja kao "najbolje" je realno smeće. Primjerice, NEMA ŠANSE da ćeš pronaći nekakvu dobru komediju više. Recikliranje franšiza, pa uništavanje istih. Slažem se, baš su mi se zgadili.
- Uređivano
O ukusima, bilo za video igre, filmove, glazbu itd, nema smisla raspravljati. Ali da filmska industrija odavno nije ista tu se slažem s @maverick
Što se Marvelovih filmova tiče, oni su mi sami vrh kad je produkcija u pitanju i u ničem više, barem meni osobno.
Ukoliko tražite kvalitetnu zamjenu za Marvel (doduše, u animiranom obliku) svima bih vam prepručio DC animirane filmove. Zadnji naslov Batman: Long Halloween me jako iznenadio i ima 9.5/10 od mene a idući tjedan dolazi part two
Tu vam je i kompletna lista ostalih naslova
https://en.wikipedia.org/wiki/DC_Universe_Animated_Original_Movies
- Uređivano
Nexus Neću spominjati Indie filmove, ali ovo što se predstavlja kao "najbolje" je realno smeće.
Upravo je to problem jer sigurno postoje kvalitetni filmovi, van holivuda, ali se ne reklamiraju dovoljno ili uopce, i tako ne dolaze do vece publike.
Zato i kazem da su preporuke dobrodosle jer ne znam kojom magijom da ja znam da ima tamo neki kvalitetan film snimljen u bocvani?!
- Uređivano
@maverick
Nije filmska industrija otišla u pm.
Radi se jednaki broj kvalitetnih filmova kao i prije.
Čak i više.
Stvar je u tome kaj je količina filmova koji izlaze enormno veća, a samim time je i količina smeća veća.
A mislim nešto si fakat nedosljedan u zadnje vrijeme.
Ako ti je MCU eksplozija, efekti i izmišljotine, a Fury Road i Dunkirk nisu onda ipak mislim da se ne radi o nekom informiranom mišljenju nego o klasičnom hipsterskom stavu "ne volim ništa što je popularno".
Nolan je sam po sebi najbolji primjer baš ovoga o čem pričaš.
Efekti, eksplozije, grand scale... brodske trube u soundtracku...
A bogme je i primjer propadanja.
Od Inceptiona, koji mu je sami vrh karijere i najbolji film koji je napravio, frajer radi jedno te isto i svaki put sve gore.
Tenet je baš odličan primjer onoga kaj se meni u filmskoj industriji ne sviđa.
Daj mi Marvele, daj mi Wet Hot American Summere, Will Farrele...
Kako god ti kazes draga...
Baš si se uljenio u zadnje vrijeme.
Nemre se s tobom ni raspravit pošteno.
- Uređivano
wooddiebone pa necemo se sloziti i nema svrhe da se tu prepucavamo.
Meni je jedan High and Low ili Harakiri milijun puta bolji film od bilo cega izasloga od pocetka 80ih i nadalje, a ti ih vjerojatno nisi ni pogledao niti bi ti bilo zanimljivo.
Fury Road je vjerojatno najbolji akcijski Film unazada 40 godina radjen na stari nacin sa pravim eksplozijama i milijun puta manje CGI od marvelovih i stavljati ga u isti kos sa ovima je ludost i ne mogu dalje raspravljati tako.
I nisam hipster ako ne trebam u zivotu tik tok, fejs, instagram i marvel filmove. Sorry, ali nisam.
- Uređivano
Majko mila, DC, Marvel, svi ti superheroj filmovi su groblje, apsolutno se slažem s maverickom. Disney neću ni spominjat, sve što sam pustio umro sam od dosade. Recimo, volio sam X-mena i Wolverine mi je bio baš odličan, ali ova nova preseravanja su mi totalno groblje, jednostavno to više ne mogu gledat. Pustio sam Suicide Squad, majko mila žao mi je utrošenog vremena, ugasio sam na pola.
Netflix je čini mi se jako dobro mjesto za naći 95% smeća i 5% iznenađenja, ja sam ispucao tih 5% i sve šta pustim je groblje, čak i gore.
Ljen sam torrentovat, pa tako propuštam potencijalne dobre filmove. No, i mene zanima koji su to novi kvalitetni filmovi kad ih ima isto ili više nego prije.
herc Ukoliko tražite kvalitetnu zamjenu za Marvel (doduše, u animiranom obliku) svima bih vam prepručio DC animirane filmove. Zadnji naslov Batman: Long Halloween me jako iznenadio i ima 9.5/10 od mene a idući tjedan dolazi part two
E bravo! Super primjer, animirani Batman filmovi su jako dobri, totalna razlika od bilo kakve filmske adaptacije (iako ima super Batman filmova), ali DC animirani filmovi znaju bit ludilo dobri.