• Gaming Vijesti PlayStation
  • Novi State of Play zakazan je za četvrtak u 23 sata: Bez Ragnaroka i Forbidden Westa, ali s nekim drugim “uzbudljivim” igrama

Ocekujemo jos jednu kurcinu od Sonya
Ma hvala im

Bas san na hajpan na svoj ps4 ovaj ps4pro odnosno ps5 jebiga zbunin se koja je konzola kad sve izlazi na obe i do kraja iskoristava svu moc ps5 konzole.

U tih 21 min mogu recimo ubaciti da returnal i ratchet dolaze na ps4 jer znamo da ce doci

Ja fakat ne kužim zašto oni to tak rade.

Taj State of Play je najgori PR koji sam vidio u zadnjih nekoliko godina.

MOraju se vratit na E3 ako ikad žele onakve gromoglasne ovacije kao kad je predstavljen Uncharted 4.

buz

Na kaj?
    Na 9 minuta igre koju je Xbox DOPUSTIO da izađe na Playstation i ostalih 21 minutu glupih indie kretenarija i EA Sportsa?

DAVAJ GOD OF WAR ILI PRODAJEM PS5

wooddiebone MOraju se vratit na E3 ako ikad žele onakve gromoglasne ovacije kao kad je predstavljen Uncharted 4.

Ili ono vrištanje kada je krenula prezentacija The Last of Us II

😮
      😮
      1 / 2
      Ponovo pogledao i naježaio se cijeli od glave do pete Radi takvih stvari sam sretan što sam gamer.

Ja za života neću zaboravit reakciju publike nakon shotguna u facu pri kraju videa il kad Ellie baci ciglu na 4:30.

Ne mogu nać original video sa reakcijom publike ( di je slika preko cijelog ekrana), al znam da sam urlo zajedno sa publikom na taj trenutak u videu i takvi trnci po tijelu šibali da ono...čudo 🙂

wooddiebone Ja fakat ne kužim zašto oni to tak rade.

Jer ne znaju šta drugo nego kopiraju Nintendo kao i uvijek. Sony pršti inovacijama, jedina dobra stvar što su napravili zadnjih 25 ili koliko već godina je dualsense.

prayer
        Da, a Nintendo inovira na sve strane.

Ne znam jel je ikad postojala kompanija koja je igrala na sigurnije nego Nintendo.

wooddiebone

Sigurnije kako naspram konkurencije? I što su drugi napravili novog naspram Nintenda u zadnjih 20 godina a da je zbilja drugačije?

prayer
            Hoćeš da nabrojim baš svaki novi IP ili mogu sam nabrojat onih 5-6 koje Nintendo vuče već 40 godina?

Novi state of play će bti sve iste igre koje su i prije bile najavljene ali sad će dodati ispod znak za PC kao platformu. 😃

Stvarno treba pohvaliti Sony da se trude imati najgluplje i najdosadnike prezentacije na kojima ce pokazati igre koje su se odigrale pa ce ih dati za Ps5 ili igre koje ne zanimaju nikoga.
              Odakle izvlace te indijance koji odma izgledaju dno dna dok ih nisi ni zaigrao.

Deathloop definitivno izgleda nagore od svih rogue lite koje sam igrao a igrao sam ih dosta.

Jedva cekam novi state of play jer je barem četvrtkom lakse zaspati

Dajem im još šest mjeseci. Ako se ne skuliraju i ne počnu najavljivati AAA igre, ne sumnjam da će od sljedeće godine igrači prestati kupovati PS5 i slijedi slobodan pad.
              Bahati su s tim preskakanjem velikih evenata i "lako ćemo" filozofijom.

Jim Ryan je za godinu dana usrao sve što je Shawn Layden cijelu generaciju gradio.

Neka vrate ozbiljene evente od sat i 30 min i neka ih vodi Kevin Butler!!!!

weky Jim Ryan je za godinu dana usrao sve što je Shawn Layden cijelu generaciju gradio.

Naravno, kad Ryana zanimaju isključivo financije i profit i boli ga ona stvar za gaming zajednicu, igrače i ono što igrač žele. Ryan je detached u neku ruku od gaminga i vuče neke loše poteze vođene isključivo utrkom za profit. A Layden je pak U Sonyu od osamdesetih i u PlayStationu skoro pa od samih početaka. 'nuff said.