• Gaming Vijesti
  • PlayStation Now s RDR 2, Judgmentom i Nioh 2 postaje sve ozbiljniji servis, ali još uvijek nije dostupan u HR

Nije ni game pass dostupan u hr, jedina mu je mana što nema 3 mjeseca za dolar.

GameSpass 🙂

E ovo je već ozbiljnije, tipa da nisam to sve već prešao uzduž i svakak, bilo bi mi zanimljivo jer sva 3 naslova su must-play.

Pitanjce. Ako sheramo account, i jedan od 2 plati Ps Now, možemo obojica igrat?

Sad gledam malo listu igri na psnow i gamepass ,pa nije bas da GP ima bolje igre .Po netu kad citam uvik se pise da gamepass ima 10x bolji izbor

escoban
    Ja to stalno govorim, ali eto uvijek se nađu pojedinci koji ismijavaju, pa sam odustao. Kada @PS2MASTER kaže slično, onda čovjeka napadaju 🤷🏻‍♂️

Nexus eh sta ti radi marketing , MS ulaze sve u Gamepass i realno je to trenutno sve sta moze ponudit svojim korisnicima , a Sonya dosad kao da zaboli k za psnow iako je vjv jednako dobar kao GP. Uz malo reklame i investicije bi mogli pokopat MS

escoban Uz malo reklame i investicije bi mogli pokopat MS

Neka krenu onda 🙂
        Stabilnost i kvaliteta servisa bila je poprilično loša svojevremeno, no ne znam kak je sada, baš ću probati sa ćaletom ako share radi, nešto za probu.

Moj izbor bi uvijek bio gamepass, jer gamepass jedini gurne nešto novo odmah gore, a PS now to nikada nije imao, niti bude imao.

Niste napisali bitnu informaciju,da su RDR 2 i Judgment dostupni samo do 11.mjeseca.

master_x Upravo to, krenuo sam pisat komentar i vidio tvoj. Niste naveli da se igre u libraryu zadrzavaj 3-4 mjeseca i onda plac poslije za sto sam dao 60 eur. Game pass se posere na ovu cripple uslugu od strane sonya. I Wichera 3 isto micu iz librarya.

biver
            Sony barem navede do kada određene igre stoje na servisu, dok MS najavi iz vedra neba da određena igra ide s GS-a.

Pa nisu vječno igre na GS-u, što je vama? Sve se one mogu rotirati i rotiraju se.

Mislim, brige mene, sve sam ovo odigrao. Nije da me toliko interesira.

Nexus Varaš se,M$ najavi mjesec dana prije nego maknu igre sa GP.I one se tamo zadržavaju određeno vrijeme,al ne manje od 1.god.

Nexus Da,sad je 7 mjesec a u 10 mjesecu miču Judgment,u 11.mj RDR 2.
                Strašno dugo je dostupan na servisu.
                Na GP je sigurno godinu dana najmanje.

Infamous Second Son kupio u dućanu na disku za 50kn...Uncharted 4 polovni na disku za 50kn...God Of War 4 na disku za 65 kn...RDR 2 budem igrao na Xbox 4 i vjerojatno kupim za 100kn

Tako da to jedino igra ako stave nove igre....onda i da je 10-15€ svaki misec za one nestrpljive se isplati A za nas strpljive je i dalje bolje kupovati na akcijama i sniženjima