• Gaming Vijesti
  • “Nove glasine o GTA 6 su točne”, potvrdio je Jason Schreier

GTA VI izlazi krajem ove generacije da mogu opet triple dipati na tri generacije i 7 platformi.

Znaci novi rdr mogu ocekivat 2031 😭😭

Kad se samo sjetim PS3 generacije i šta su sve izdali. GTA IV+svi DLC-evi, Midnight Club: Los Angeles, RDR+DLC, LA Noire, Max Payne 3 te GTA V. Znači čak 6 igri + DLC-evi (ako se ne varam izbacili su i GTA: Chinatown za PSP). Bolesno dobra generacija puna fantastičnih igri. Na prošloj generaciji 'samo' RDR 2. Na ovoj generaciji kako se čini samo GTA 6. Gdje su igre? Jebao ih online, nevjerojatno kako su se ulijenili. Hoću GTA6, hoću RDR3, hoću LA Noire 2, hoću Agenta, hoću neki novi IP. Dajte nam nove igre! A ne štancanje starih igara na sve moguće platforme te guranje onog njihovog onlinea. Rockstar je trenutno najprotraćeniji talent na gaming tržištu!

zontra

Gdje su igre?

Pa tu su, samo što Rockstar ne želi štancati i ne želi raditi igre na brzinu pa da izađu totalno broken. Njihove igre se sada čekaju, ali je zato kvaliteta skoro pa nenadmašna. Jebiga. 2025. je baš daleko, a i to što govoriš za RDR3...pa neće izaći za 10 godina jbt...

Nexus Sve stoji, ali 12 godina između dva GTA je stvarno previše. I 7 godina između dvije igre.

zontra
        Dokle god postoje budale i djeca koja kupuju Shark Cards, cekat ce se toliko. Lakse je ubacit novi content u online, nego iz temelja napravit novu igru.

buz
        Nije ništa bolje s npr. Elders Scrolls serijalom...to je tako. Jebiga.
        Da je previše vremena, apsolutno. Sada rade tripple dip s GTA V na PS5/XSX, čak i očekujem značajne promjene, kako bi igra ostala "svježa".

Ne žele žuriti, jer ne moraju. GTA V je i dalje u Top 10 po prodaji tjedan za tjednom, dolazi novi sadržaj, igra je još uvijek ultra popularna, a za par mjeseci će je opet dignuti s novom verzijom.

Mene najviše muči to što ćemo morati tko zna koliko čekati na novi RDR ili novi IP.

Ja bih iskreno htio najvise LA Noire 2 ili tako nekakvu igru gdje smo detektiv i istrazujemo ubojstva, otmice, provale, pljacke, iznude... kakav je meni uzitak igrat LA Noire. Da bar ima vise takvih igri.

Nexus
            Kakve crne promjene? Nove mikrotransakcije? Novi skinovi? Nova ultra skupa auta? Nove online misije i heistovi koji te sile da imas ogormne vile za startat ih koje dodu po 10 milijuna $ i vise , a naravno legalno doc do toga zahtjeva jako puno igranja online pa je lakse kupit kartice koje ti odma daju pare. Osvjezenje bi bio single player content kao i epizode od GTA IV. GTA IV je uvijek ostao i ostat ce miljama bolja igra od ovakvih sranja. A da ne govorim o tokiscnosti zajednice u GTA Onlineu.

GTA Online nije ni blizu tolko grindy kak ljudi vele.

Ja sam samo počeo igrat i dobio sam tolko besplatnog sranja da ne znam kaj da radim s tim.
            Dobio sam podzemni doomsday bunker i podzemnu bazu za proizvodnju oružja skroz besplatno.

Odradio tri heista i imam hrpu novaca.
            Jedan sam ponovio više puta, ali nije da ti ne daju lovu. Za dobar heist dobiješ 750 000 do 1 500 000 dolara.

Ne mislim baš puno igrat jer mi je taj online život odbojan, al stvarno nema potrebe za kupovanje ičega pravim novcem osim ako ne želiš imati baš apsolutno sve u igri.

Frend ima nuklearnu podmornicu, vozni park od 40-ak autiju, nekoliko helikoptera, podmornica, auto koji se pretvara u podmornicu...
            Kune nije dao i nije baš da igra danonoćno.
            Treba ti neko da te malo boosta da startaš i igra se sama igra.

A realno, kvaliteta sadržaja i heistova je na zavidnoj razini.
            Mnoge igre se mogu sramit kraj GTA Onlinea.

Prvo, Rockstar je samo publisher za LA Noire, nisu ga oni napravili koliko znam.

Drugo, igre općenito su puno detaljnije i tehnički kompleksnije nego u PS3 eri, a to ide trostruko za njihove naslove. Ljudi još otkrivaju nove sitnice u GTA V, a o RDR2 da ne govorim.

Nije mi drago čekat još skoro 5 godina za sljedeću igru, ali ako bude pomicala granice ka dosadašnje bit će vridno čekanja.

wooddiebone
              Odradio sam ih i ja prije par godina pa nisam imao toliko puno novaca, ni blizu tih 750,000 jedino kad sam pisao krv za criminal mastermind challenge ( da odigras sve heistove od pocetka do kraja sa istom ekipom, po redu, na hard tezini, bez da iko ikad umre u tih masu sati igranja ) e onda sam dobio za to 10 milijuna dolara, ovako preko 200 000 ako ne rjesis challenge koji mozes se pusit. Ali to je bilo na ps3.

Vjerovatno na ovome na ps4 postoje nekakvi boosteri pocetni ili ne znam sta, ali cinjenica je da su pohlepna stoka. Jer mogu oni kvalitetne igre izdat i za ps5 hardware puno brze, nemojmo se lagat, samo ne zele. Pa nisu se udostojili niti jedan story dlc napravit za peticu. Igro sam i IV I V online dugo i puno bolje je sve to bilo dok nije bilo nikakvih letecih auta, ni science fiction ideja. Jedino sta izvlaci online su Heistovi. A sa ovim novim inovacijama tipa DOOMSDAY polako prelaze u fikciju Saints Rowa. A bome sitnice su se godinama otkrivale i u cetvorki i razni easter eggs kao Ratman, Ulazak u Statue of Liberty i puno drugih stvari.

crowizard A bome sitnice su se godinama otkrivale i u cetvorki i razni easter eggs kao Ratman, Ulazak u Statue of Liberty

Kolko znam, ovo se odvija u SP igri, ne u onlineu.

Sviđale se nekom te sci-fi pizdarije ili ne, kvaliteta je neosporiva.

Moderni heistovi nose jako puno love.
                Ja i frend smo onaj otok rješili sami i tu smo pobrali svaki bar milju.
                Istina da ti treba 3 milijuna da kupiš podmornicu da bi uopće otključao taj heist, ali uz besplatni biznis koji ti daju, lova se sama radi.

wooddiebone
                  Odvija se u SP, ali sve sto se odvija u SP sto se toga tice odvija se i u MP.

Heistovi su odlicni i to je neosoprivo mada meni osobno drazi ovi sa ps3 gdje je sve bilo bez fikcije.

Da, ali ti i frend ne spadate u skupinu ljudi koji igraju to danononcno i koji zele cijeli Los Santos. Zato postoje ove gore navedene stvari koje su u jednu ruku unistile multiplayer jer su neka vrsta pay2win, i neko ce dugo igrati kako bi mogao imati svaki auto, svaki apartman jer ga to ispunjava, a neko ce to stec u sat vremena. Zbog takvih Online i opstaje, a koliko se sjecam pretezito su bila djeca koja te roknu 100 puta dok ides neki setup za neku misiju rjesit. A kad ti njih ubijes onda ti se deru, a takvih je bilo masu.

zontra Sherlock Holmes crimes and punishments i Devil's daughter, obje top ponuda ako volis takve igre. Nisu open world, ali slucajeva i mozganja ima i vise nego dovoljno. Ja sam se nauzivao.

Meni isto fali takvih igri.
                  Ne samo detektivskih nego i point'n'click stil avantura koje nisu besmislene tipa Monkey Island nego rješenja puzzleova stvarno imaju smisla i rješivi su kroz dedukciju i logiku.

wooddiebone
                    The Book of Unwritten Tales II te Broken Sword 5. 'nuff said 😛

buz Slažem se. To je previše ali svejedno cu radije čekati jedan GTA 12 godina nego odigrati 12 Assassins Creeda.