ne želim biti zločest, ali . . . nitko živ ovo nije želio niti želi. ovo je jednostavno krivo i na kraju će samo biti gorivo za onaj "silent hill je prošlost, jesmo li vam rekli??" automobil koji ionako juri već puno brže od dozvoljenog. dati silent hill bloober teamu je . . . dati ferrari nekome ko uopće nema vozačku. mislim, naravno da su uzeli ferrari jer SVI bi uzeli ferrari, ali . . . možda su jednostavno trebali biti pristojni i trebali su odbiti.

sve što je ikad napravio bloober team ni u jednom trenutku nije bacalo "spremni smo za silent hill" odsjaj, a kad su išli pokazati da "mogu" napraviti "silent hill", ispalili su cijeli šaržer loših ideja od kojih je zadnji metak jedva pogodio u nešto; metak koji su na kraju nazvali "the medium" i ta igra je jednostavno . . . čovječe, uopće ne želim pričati o "mediumu", pogotovo sad kad znam da su isti ljudi dobili jebeni SILENT HILL u ruke. lol

Nek rade nesto drugo, nek se ostave fransize, nema sanse da pogode to i naprave dobru igru poput prve 3. Zato im je bolje krenut nesto novo pa nitko nece vuc paralele.

Nije Bloober Team loš dev uopće, naprotiv, s Observerom su dokazali da su itekako sposobni za psihološki horor. S druge strane, The Medium je tematski i atmosferom bliže Silent Hillu, ali je igra bila toliko mlaka (bar prvih par sati) da sam vrlo brzo odustao a to jako, jako rijetko radim kod igara (horor ili ne, nebitno). Tako da ima mjesta skepsi, ali sam optimističan da će bar neke elemente pogoditi kako treba. Vidit ćemo što bude.

pa ono metascore the mediuma je 71 tako da se bas i ne bih slozio da je pokupio vrlo visoke ocjene. nije da sad nesto zudim za novim nastavkom silent hilla ali nekako mislim da ovo bas i nije dev koji ce igru vratiti na stare staze slave ali opet je bolja opcija nego da igru razvija konami koji mozda vise ni nema game developera osim onih koji rade na pes-u.

problem je sto su fanovi ocekivali da ce se kojima primiti ovog posla pa ova vijest dodje kao pljuska.

Di Bloober studio.....ahhh.
Ajde da se nadamo da ce biti dobro ali nije mi jasno zasto se hvataju legendarnih igara i onda projekat daju veoma prosecnom studiu.

Al kad je u pitanju danasnji Konami, nista cudno nije.

Nadam se da gresim.

S obzirom na zadnjih par SH-a usudio bih se kontroverzno istupiti i reći kako ovo ne može biti puno lošije of onoga što je SH serijal postao - apsolutno nerelevatni i ispodprosjecni faktor u žanru horora (i šire). Dakle, prostora za poboljšanja imaju.

Nemres bez OG ekipe napraviti nekaj s takvim statusom, a da to lici na voljena prva tri nastavka( meni je i Room jeben) jer nema te vizije, nema tog uvida u bolesnjave kakve su ovi imali, mogu probat kopirat samo kopirat, a vidli smo kak to ispadne, a jos si uzmu i ovog hollywood jeezera da im pomaze🤦🏼

Bloober team, a kaj su ono oni napravili, Layers of fear od kakve igre barem ime tak govori sam očekivao strah a od straha ni s. Neupečatljiva i konfuzna horor igra čiji sam doživljaj brzo zaboravio. Ako će po takvoj shemi radit i SH onda ništa od veselja.

bloober team . . . više blob-blob-blo-bla-blaaa-aaarghhh 🤢 🤮