Konacno jedan dobar i kvalitetan clanak. I zar je tako tesko naglasiti da je kolumna ili clanak osobno misljenje autora kao sto je na pocetku ovog clanka jasno lijepo naglaseno? Umjesto da subjektivno serete po necemu i svojevoljno izvrcete cinjenice. Bravo Flipper, vidis da se moze napisat jedan kvalitetni, naglaseno subjektivni clanak s kojim se btw i ja slazem.

Slažem se sa svime napisanim, osim sa izjavom da Microsoft nakon X360 nije imao dobru konzolu. Imao je i zove se Xbox One X. Puno bolji uređaj nego PS4 i PS4 Pro.

Sony je izbacil dvije vrhunske exkluzive, a treca vjerojatno dolazi ove godine, m$ je tocno 0 izbacil, ne vidim di to tocno gazi i suta sony, fakat to ne vidim, recimo u svakoj usporedbi izvodjenja last gen igara na current genu plejka malo vodi, da nisu kupilu Bethesdu imali bi “samo” gamepass kojeg dok vise ne bu one fore za 1$ je pitanje kolko ljudi bude placalo, ono za kaj su ih satrali na predstavljanju Xboxa one sad polako guraju natrag i odjednom nikom ne smeta, zanimljiva je gamerska populacija

Microsoft jedino trenutno ima najave, ništa drugo. I to dobrim dijelom zahvaljujući Bethsedi koja je sve te naslove pripremala ionako mimo njih. Odmah da kažem, imaju odlične najave, apsolutno i gameri se imaju čemu veseliti, ali i dalje su to samo najave za neke stvari u dalekoj budućnosti. Ne vjerujem da će pola tih igara izaći kada su najavljene, danas su u trendu odgode u cijeloj industriji. Horizon bi me iskreno šokiralo da dođe ove godine, neće to prije 4. mjeseca 2022.

Kliknuo sam da vidim čije je to osobno mišljenje.

@Flipper Mrzim te jer gaziš sve što je ljudima sveto.

weky Stigla je Flipperu naredba s vrha da se forum ukiselio i da treba izazvati malo kontroverze. Plaća = 10dag bureka po kartici teksta.

Al kako di su PS5 igre? Imas DS, Miles, Returnal i Ratchet, Deathloop i Kena ce brzo i mozda Horizon. Za to vrijeme MS ce imati Horizon i Hali valjda (nadam se obje fantasticne). Puno boljih prvih godinu dana nego PS4 IMO.

Lako tako pisat dok je Master banan. Odbanajte čovjeka da vidimo što ima za reći.

Ako pratite društvene mreže, onda znate da se trenutno vodi hajka protiv Jim Ryana. Pokrenuli su je najveći PlayStation fenboji koji zazivaju njegov odlazak. Razloga je nekoliko:

Okorjelim PS fanovima smeta što neke PS ekskluzive dolaze na PC. Takav trend će se nastaviti i dalje. Da, PS ekskluzive dolazit će na PC i to je, realno, jako dobra stvar.

Postojali još neki sličan primjer iz neke druge sfere života, industrije...fascinantno.

Playstation i xbox su trenutno jaki ko Metapod.

Nintendo niti ne spominjem jer je on svijet za sebe. Switch je već mjesecima najprodavanija konzola, a ako zaista uskoro predstavi “Super Switch” ili “Switch Pro”, tek nas čeka veselje. I to je možda najbolja vijest za sve nas. Konkurencija.

To je tek početak nove ere. Sony prepušta vodstvo Microsoftu u gaming industriji. Pandemija je jedan od načina da svijet stane na neko vrijeme te se preokrene naglavačke. Ono što je bilo dole sad je gore. Nije čudo za nove igre za PS5 da ih nema upravo zbog pandemije koju vodi Microsoft. Ja sam to i očekivao i rekoh prije da mi je PS4 zadnja igrača konzola koju ću posjedovat. Dolazi novo vrijeme koje se mnogima neće svidjet.

TITANXIS Vidim ti si sam sebe čipirao 😃

Ja nemam nekih problema s ovom generacijom, imam sve osim boxa i backlog kojeg s gustom palim, uzivam i fino mi je. Fali mi JRPGa, toga nema nigdje neovisno o platformi.

P.S super kolumna, s gustom sam je procitao, i dig it.

DarkPunisher Al kako di su PS5 igre? Imas DS, Miles, Returnal i Ratchet, Deathloop i Kena ce brzo i mozda Horizon.

Nabrojao si svega dvije PS5 ekskluzive 😁

foggy Vidim ti si sam sebe čipirao

Jesam, sad sam postal humanoid.