Bolji mi je ovaj novi.

Značajno bolji novi dizajn. Izgleda puno čišće, dok je onaj prije izgledao prenatrpano.

Novi je sexy, ali ja ću samo Game Pass dizajn.

prayer 2 verzije na jednome disku?Na PS5 škatulji piše da je za PS5 a ne PS4.Na ovoj piše Xbox One/Xbox Series X.I šta sad da znam jel to XSX verzija ili igram nadograđenu X1 verziju.

master_x Pa da jer dobivaš igru i za jednu i za drugu konzolu tj radi na obje ravno iz kutije.

prayer A ježiga,to onda nije full igra za XSX nego za X1 sa nadograđenim pogodnostima.
      Zamisli da na kutiji piše PS4/PS5 a zapravo igraš PS4 verziju igre na PS5.

master_x
      Skidaš ostalo. MS se nije obvezao stavljati full igre na diskove, tako da vrlo vjerojatno skidaš dosta veliki komad igre s Marketplacea.
      Ali da, zapravo nemaš pojma što je na disku. XOne ili XSX verzija. Ja tipujem da je XOne verzija pa imaš patch za ostalo.

Čitao sam, a sad sam lijen pronaći, da Xbox One/Xbox Series X igre na disku nalazi Xbox One verzija te se skida Xbox Series X patch s neta. Jer je tako developerima lakše da Xbox Series X vlasnici samo skinu patch, dok bi u obratnom slućaju Xbox One vlasnici morali skidati kompletnu igru. Ili bi morali pakirati Xbox One i Xbox Series X igre razdvojeno. Što opet koliko god da ima smisla (logično je nekako, zar ne?), ipak ga nema, jer je to onda u konfliktu sa njihovom Play Anywhere politikom.

Nisam još kupio niti jednu igru na disku pa ne znam kako to funkcionira.Skida mi sa neta sve igre koje imam u backlogu kao poboljšane verzije za XSX.

FFA je promijenio naslov Microsoft je promijenio izgled kutija za Xbox igre.

Jebeš izgled kad je je u kutiji govno 😃