• Gaming Vijesti
  • Vlasnici Xboxa One će moći igrati igre ekskluzivne samo za Xbox Series S/X!

Meni je preko žice GeForce Now uzimao 25 Mbps dok sam testirao RDR 2, tako da nije zbilja toliko strašno - dok god je to povezano žicom jel 🙂

prayer
    Ja pak na papiru imam 20Mbit i ne šljaka mi PSNow niti Share Play. Vidjet ćemo kakva će situacija biti sa Xboxom, mislim da ću pikirati Xbox Series X verziju Forze Horizon 5 baš da probam.

Icek

PS Now ima zbilja loše servere čak i kad imaš ultra brzine. Probaj taj GeForce Now ili sačekaj da xCloud bude dostupan za browser 🙂

Edit: evo kao i GeForce Now na 1080p ne prelazi 20 Mbps i radi zbilja dobro. Sad zamisli da imaš to na svakoj televiziji i samo pukneš ethernet kabel unutra i rokaš 😉

prayer Na maksimum postavkama streama Geforce Now uzima 50mbps. To je isto ok i servis funkcionira fantasticno. Ovaj microsoft pljuje sony-u u facu na dnevnoj bazi, stvarno daju daleko bolje uvjete za igranje od ps-a.

prayer I rezolucija i fps, ima u postavkama launchera za izabrati par presetova, ali kad odaberes custom i stavis 60fps 1080p pise da treba brzina od 50mbps.

15 dana kasnije

Moj je 100 mbps, s time da se spajam wlanom, Box postigne max 75 a PS4 cca 50. Moram probati žicu.

Ja imam 500 mbps.

Još da naprave taj Xbox Cloud za PS5 i na konju sam.