Nexus Ja stvarno ne vidim problem za sve ostale izdavače da ovako nešto naprave. Uopće nije problem, samo je pitanje volje. Najluđa stvar je što je EA to prvi napravio. Za poludit.
master_x Nexus Da ti bi i digitalnu i fizičku verziju za cjenu jedne,pa onda fizičku prodaš i ostane ti digitalna đabe plus imaš pare od fizičke.
Zero Tzereen Ja sam uvjeren da će netko nać način da profitira od ovog. Nema tu nekog profita. Kao što kaže Weky, to je već starija igra s manjom cijenom, u sklopu EA Play pretplate se znalo zalomiti da je možeš odigrati za 1 euro. Znam po sebi, tako sam i napravio. Inače je ta pretplata koliko...30 kn?
weky Ta igra košta stotinjak kuna na akciji, a sad bi se EA ili bilo tko trebao zamarati ako netko proda svoju fizičku kopiju za 50 kuna. Realno, nikog nije briga za ta mala šibicarenja, to ide vama na dušu.
buz Posudio sam ovo od prijatelja, nije me baš primilo na prvu. Kad završim mučenje s Mafiom 3 idemo ispočetka, sad se stvarno isplati.
wooddiebone Po meni bi bilo fer da se uz svaku fizičku kopiju igre dobije i digitalna. Jedna kopija po disku.
master_x wooddiebone Može onda i kontra.Za svaku digitalnu da dobijem fizičku verziju.Ionako digitalne koštaju više i ne mogu se preprodavat.
pravednik Bogu hvala pa imam negdje zametnutu fizičku kopiju, koju mi je bratić dao kad mu je igra smeće. Budem odradio proces pa skinuo. Taman kad je puna PS5 verzija sada.