Znaci jos vece govno nego glavna igra i ti isto das visoku ocjenu

Opet potplacen

Najviše od svega me smeta osvjetljenje – dakle igra na najnižim postavkama toliko bliješti da mi nije jasno što se dešava. Definitivno su nešto krivo odradili, a to se već vidjelo u prvoj najavi trailera za PS5.

Jesi probao isključiti HDR? Znaju ga jako zeznuti. Ako nema u postavkama, direktno na konzoli?

weky Jesam, igram bez njega dok splittam signal jer capturam na Elgato, tako da nije do njega, jednostavno kad svijetlo roka u scenama zna bit ultra bljestavo. Pricas s NPC-em, prebaci na Yuffie, faca kao meni nakon vikenda

Miro Opet potplacen

Ako te bas interesira (znam da ne), kupio sam si sam DLC.

Recu procitao nisi, ali 76/100 gledas kao visoku ocjenu. Mislim da sam prosjecno od svih sveckih ja dao najnizu ocjenu, a dosta sam siguran da sam barem duplo veci FF7 fanboj od njih zajedno.

Ps, naporan si sa jednim te istim FF raspravama, skuzili smo da ti napase, nemoras vise ulazit u njih jer nista pametno nikad ne napises.

foggy
        Mora san doci viditi koliko si objektivan kod ove igre.

Ocjena je na mjestu i objektivniju vidio nisam.

Nije remek dijelo, ima mana ali i kvalitetu uz visoku produkciju.
          76,80,82 sasvim ok.

@Miro odigraj Maneater pa ovo. Da vidiš igru za 50, 60/100.

Miro 100%, kao sa svakom koju napisem, ne pisem ih da ispunim svoje hireve.

pravednik
            Odigrao na ps4 i ps5
            Zabavnija igra od rimejka

Rimejk i last of us 2 trenuto igre koje mrzim do kraja

Meh, kad će druga epizoda...2023?

Trebalo im je samo godinu i 2mj da izrecikliraju komad postojece igre, znaci toliko smo daleko od ostatka igre da mi je vjerojatnije da ce ovo bit life is strange type of epizodoski nego pravi ff7 kakav svi zelimo.

Novi DLC a part 2 bude tamo negdje 2026 god.Znači kupujem tamo negdje 2032 god kad budem bez kose kompletnu trilogiju FF7 Remake.

Miro

Čekaj ti to mene trolaš ili si ozbiljan?
              Maneater ti je zabavniji od TLOU2 ili FF rimejk?

Mogu prokužiti da je Tlou2 sve samo ne zabavan, igra je ozbiljna i mračna, Final Fantasy ipak je namijenjen fanovima prije svega ali daj nemoj me.

Ti si se bar naigrao svega i svačega.
              Ipak, poštujem tvoje mišljenje, jbga, nekome sjedne nekome ne.

pravednik
                Final Fantasy je sve ono sto necu da bude sve ono najgore i najhori rimejk i najvece razocaranje.

Last of us i abby je nesto najodvratnije sto san dozivio od kad sam gamer

Miro Kme kmeee kmeeee. Nisi vise od te 2 recenice nikad napisao, jebo i tebe i taj final fantasy vise 🙂

foggy
                    Ma nije to
                    Dobar odgovor kad netko kaze boli me kurac je ugrizi i mene pa mozemo skupa doktoru ici🤣 eto da znas prodati dalje

A ja diram samo Tuhya niko drugi ne dolazi u obzir