Znaci jos vece govno nego glavna igra i ti isto das visoku ocjenu
Opet potplacen
Znaci jos vece govno nego glavna igra i ti isto das visoku ocjenu
Opet potplacen
Najviše od svega me smeta osvjetljenje – dakle igra na najnižim postavkama toliko bliješti da mi nije jasno što se dešava. Definitivno su nešto krivo odradili, a to se već vidjelo u prvoj najavi trailera za PS5.
Jesi probao isključiti HDR? Znaju ga jako zeznuti. Ako nema u postavkama, direktno na konzoli?
weky Jesam, igram bez njega dok splittam signal jer capturam na Elgato, tako da nije do njega, jednostavno kad svijetlo roka u scenama zna bit ultra bljestavo. Pricas s NPC-em, prebaci na Yuffie, faca kao meni nakon vikenda
Miro Opet potplacen
Ako te bas interesira (znam da ne), kupio sam si sam DLC.
Recu procitao nisi, ali 76/100 gledas kao visoku ocjenu. Mislim da sam prosjecno od svih sveckih ja dao najnizu ocjenu, a dosta sam siguran da sam barem duplo veci FF7 fanboj od njih zajedno.
Ps, naporan si sa jednim te istim FF raspravama, skuzili smo da ti napase, nemoras vise ulazit u njih jer nista pametno nikad ne napises.
Meh, kad će druga epizoda...2023?
Dobro napravljena dodatna pljačka naroda.
Trebalo im je samo godinu i 2mj da izrecikliraju komad postojece igre, znaci toliko smo daleko od ostatka igre da mi je vjerojatnije da ce ovo bit life is strange type of epizodoski nego pravi ff7 kakav svi zelimo.
Novi DLC a part 2 bude tamo negdje 2026 god.Znači kupujem tamo negdje 2032 god kad budem bez kose kompletnu trilogiju FF7 Remake.
Čekaj ti to mene trolaš ili si ozbiljan?
Maneater ti je zabavniji od TLOU2 ili FF rimejk?
Mogu prokužiti da je Tlou2 sve samo ne zabavan, igra je ozbiljna i mračna, Final Fantasy ipak je namijenjen fanovima prije svega ali daj nemoj me.
Ti si se bar naigrao svega i svačega.
Ipak, poštujem tvoje mišljenje, jbga, nekome sjedne nekome ne.