Ljubomoran je. I on bi da može.
Šef Xboxa je bocnuo PlayStation: “Izdaju igre na PC-ju godinama nakon izlaska, pa im je još jednom naplate”
Kako se odmah portalovci ohrabre kad Master ode na godišnji.
- Uređivano
wooddiebone Jedini preostali i neshvaćeni don Kihot u konzolaškim ratovima na FFA.hr
A Phil je sam rekao istinu i ništ drugo.
M$ odma izbaci igru na PC a ne 3 god. poslije.Sony po full price izdaje igru nakon 3 god.
A zakaj ne bi za full price? Zato jer je port? Mislis da nisu nist radili na portovima? Samo evo vam plejka verzija i rokajte,, daj se uozbiljite, sad vise ni to nije dobro, stvarno ste nemoguci
Evo neka Sony izbaci TLoU 2 za PC, može i za 100 eura. Kupujem odmah. Ja bih na njihovom mjestu naplaćivao Naughty Dog igre barem 50% više. Toliko i vrijede naspram konkurencije.
- Uređivano
renda
Na stranu moje subjektivno i dokazima ne-potkrijepljeno mišljenje da masa PC igrača ne kupuju igre jer samo igraju f2p battle royale i League of Legends, stvar je u tome da Sonyjevim igrama cijena brzo pada. Već nakon 2 godine možeš očekivati pad sa 60 na 30 ili čak 20 eura, i onda kad to isto naplaćuju po punoj cijeni na PCu normalno da ljudi popizde. Evo recimo Horizon je 50 eura na Steamu. Prelijen sam da upalim PS Store sada i vidim cijenu, ali znam da je nedavno bila free a možda su ju i prije dijelili u sklopu PS+ pretplate, nezz.
PC je u praksi dio Xbox ekosustava tako da mi je razumljivo da Microsoft ima veću lakoću sa izdavanjem igara na PC i na Xbox od Sonya koji ipak ima tu neku zadršku koja možda nije opravdana, ali je razumljiva.
Ja sam rekao, idealno bi mi bilo kad bi Sony napravio svoj Store i Launcher za PC i tamo praktički proširio čitavi ekosustav i da sve ekskluzive postanu console ekskluzive dok PC ima sve.
Ne mislim da bi to bitno utjecalo na prodaju konzola koja ionako nije moneymaker u tom cjelom krugu.
A sve ovo gleda Nintendo stastrane i smije se
Puna cijena za na drugu platformu
Pih pa mi punu cijenu tucemo samo ako omot prominemo
master_x ??? Microsoft izdaje obje verzije igre odmah jer su vlasnici obje platforme na kojima izdaju igre. A ti si generalizirao i rekao PC, nije PC već Microsoft Windows. Znaš onaj Microsoft koji je vlasnik Xboxa? Naravno da će izdavati igre na obje platforme, a da Sony neće odmah jer mu je neizdavanje istih na PC-u jedini adut. Treba naglasiti da su s izdavanjem igara na Windowsu počeli eksperimentalno i sramežljivo. Bude li im dobro išlo, neće ni oni više čekati godinama da portaju igru na PC.
Mislim da možemo komotno PC i Windows tretirati kao isto.
Podrazumjeva se u dvoljno velikom broju slučajeva.
wooddiebone Naravno, ali naveo sam to zato jer se gospodin pravio da Xbox i Windowsi nemaju veze jedni sa drugim.
Ovaj Spenser je teški jedać govana, prošlu generaciju je bio ponizan i pun poštovanja za konkurenciju a sad kad je nanjušio da bi XsXu moglo ići dobro kao i PS5 postao je kurčevit i drugima držati prodike a na čelu je divizije najpohlepnije korporacije na svijetu...nek se napuši...
- Uređivano
Ma lako pricat i prestavljat se kao spasitelj gaminga kad ti MS pokriva i podrzava minuse na racunu ! Jos malo ce dilit konzole dzaba samo da likvidiraju konkurenciju