ludi_milesio21 Jebate i zaboravio sam na skull&bones , igrao sam ju na gamescomu u švabiji, bilo bi dobro da dođe neka vijest oko toga, a za splinter cell ,red bi bio da dođe neki bog.
weky Siroti Tom Clancy, oličje muževnosti, se okreće u crnoj zemlji pokoj mu duši, kad vidi da je game dizajnerica novog Rainbow Sixa transrodna LGBTQ nebirna osoba sa zelenom kosom.
Raziel Jebeni Avatar, kek. Ajde, možda ispadne dobro. Igranje sa Vaasom u Blood Dragon fazonu s druge strane ne izgleda toliko loše. Taj karakter mi je tako legendaran da zaslužuje svoj poseban spin off.
weky Nemojte zaboravit da je Ubisoft već imao Avatar igru i da je bila praktički neigrivo loša. Ja sigurno nisam zaboravio...
Nexus Pa ok, nije bila sada super luda konfa, ali Avatar izgleda fenomenalno i vidi se da je punokrvni next gen naslov, a uz to bi izdvojio Riders Republic kao nešto dosta zanimljivo. Svakako pratim. Ovo ostalo, nije vrijedno spomena.
master_x Nexus Riders Republic bi mogla biti odlična igra budući da je radi developer koji je napravio i igru Steep,a ista igra mi je bila odlična. Svakako je na radaru.
Nexus master_x Riders Republic izgleda kao kombinacija Steep, SSX i The Crew sve u jednom. Izgleda baš super. Prijavio sam se u betu.