• Gaming Vijesti
  • Večeras od 20 sati gledamo Summer Game Fest; Keighley obećao 30+ igara i premijere

Halo: Infinite sneak peak. 🙂

Od toga 20+ naslova indie kvalitete...
Tresla se brda rodio se miš, part 3.

Ma bit će par bombi sigurno. Uvijek bude kod njega. 🙂

@viper89 u svoje vrijeme si bia majstor za prognoziranje ovih konferencija kao i vrsni poznavaoc općenitih gaming zbivanja (;P); čak i u ovoj tvojoj ozbiljnijoj Marc Márquez fazi vjerujem u tvoju neosporivu moć i s dubokim naklonom ti se obraćam s upitom koji život znači:

Možemo li @Solid_Snake, @dormin i ja očekivat Oca Hidea kod Keighleyja včrs? Neki tease, mig, ne daj Bože punokrvni trailer?!? Ištaaaa?! Imamo li išta?? Vajperuuuuu . . .

P.S.

Sonyja nema ni službeno u ovom E3 periodu, jel tako (možda neki State of Play ko zna kad)? Uglavnom. Včrs je ključ. Pomolimo se.

Vjerojatno da. Ali kriste bože molim te da je odgovor ne.
      Svaki put kad vidim i čujem tog uvaženog gospodina, dobijem iznimno jaki i nekontrolirani gastroezofagealni refluks.

weky Vjerojatno da. Ali kriste bože molim te da je odgovor ne.

Ne želimo te. Samo ćeš nam izbacit vlak iz tračnica.

weky Vjerojatno da.

Hvala svejedno. 🚀

Ne očekujem apsolutno ništa, možda budem ugodno iznenađen.

Radim do 20h taman i dok dođem doma. Valjda neće odmah na početku dropat A bomb. 😁

Evo ga weky , imamo slican sindrom, herooou, sad bu najavil novu liniju gaca vjerojatno i fanovi budu gotovi

Dokad ovo traje imali nade da bude nesto dobro

Došao je proljev i posrao directors cut.

Jel' bilo ičega vrijedno gledanja? Ili nisam apsoltuno ništa propustio?

k cak mi zao sto tek sad vidim post

😃
        😛
        1 / 2
        dobra stara vremena xD al kad vidim sta je trailer bio za DS i bolje da nisam pratio live zanimljivo kako odmah moze nabaciti taj stealth smek, kao da sam usao u Ponizovje warehouse odma nakon cutscene sa the end na docku i onda nam da Death Stranding lol

Kojima od 2004. nije napravio dobru igru, a netko još uvijek naivno ima očekivanja. Daj se skulirajte, prošlo je 20 godina. Konami je imao beskonačno strpljenja za kretena, pa su ga najurili usred produkcije, jer je zabrazdio u novu glupost.