- Uređivano
CDPR je samo par mjeseci uoči izlaska Cyberpunka znao što nam prodaje; Vlastitu igru su zvali “Cyber ElBuggado 2020”
Zar svima nisu bila puna usta... To su oni koji su nam dali Witcher 3...Oni ne mogu podbaciti... Oni to rade za gamere... Oni su humanitarci... Oni nisu kao drugi
Svi ste skinuli gaće i sagnuli se... Zašto ne iskoristiti prliku za
Cyberpunk 2077 nije dostupan na PlayStation Storeu jer igra ne zadovoljava nekakve minimalne standardne koje je Sony postavio pred izdavače prije nego smiju uploadati igru na PSN.
Ironično jer nitko u tih 6 mjeseci nije pisnuo iz Sony-a o stanju igre iako su vrlo dobro znali šta i kome prodaju po profitu od 30%. Što je još najbolje igra bi vjerojatno bila na njihovim serverima i dan danas da im CDPR nije prisilio ruku sa refundima.
- Uređivano
prayer Ironično jer nitko u tih 6 mjeseci nije pisnuo iz Sony-a o stanju igre iako su vrlo dobro znali šta i kome prodaju po profitu od 30%. Što je još najbolje igra bi vjerojatno bila na njihovim serverima i dan danas da im CDPR nije prisilio ruku sa refundima.
Čovjek iznad govori istinu
Je, al zaboravio je jednu stvar reć.
U biti da odma skratim i da odjebem budući komentar tipa " gle ovog kako brani Sony". Znali su da je igra takva, al pustili su je na servis jer su im ovi iz CDPR-a rekli da će je sredit do izlaska. Nije bilo tako, maknuli je sa Storea i refundirali. S tim da je CDPR namjerno radio PR da ispadnu žrtve, jel. Lako se to najde unazad godinu dana. Mislim da je članak bio baš ofdi.
- Uređivano
PS2MASTER al pustili su je na servis jer su im ovi iz CDPR-a rekli da će je sredit do izlaska.
A Sony je inače naivna guska koja vjeruje izdavačima na majkemi? Koliko je prošlo vremena od izlaska igre dok je Sony nije maknuo sa Stora? Odnosno da preoblikujem pitanje - koliko je vremena prošlo od kako je CDPR rekao igračima da od Sonija traže refund do trenutka kada ju je Sony maknuo?
- Uređivano
Icek A Sony je inače naivna guska koja vjeruje izdavačima na majkemi? Koliko je prošlo vremena od izlaska igre dok je Sony nije maknuo sa Stora? Odnosno da preoblikujem pitanje - koliko je vremena prošlo od kako je CDPR rekao igračima da od Sonija traže refund do trenutka kada ju je Sony maknuo?
Isto ko i MS. Samo je MS nije maknuo sa Storea. Nakon kojih tjedan dana od izlaska CP2077 Sony je ponudio refund i maknuli su sa Storea CP2077
- Uređivano
PS2MASTER
Dakle Sony nije maknuo igru sa Store sve dok CDPR nije lopticu refunda prebacio na Sony. I ne bi ni maknuli da ih ovi nisu ubacili u kašu. Iskreno, šupački potez od Sonija, koji se micanjem pračtički išao osvećivati CDPR-u za situaciju u koju su ih uvukli. Razumio bi ih da su je odmah makli nakon par dana čim je krenuo šitstorm, a ne odmah nakon što ih je CDPR sjebao.
Doduše, za M$ baš ne kužim zašto igru još uvijek drži na Marketplacu.
No kako god bilo, CDPR je ispao šupak, odnosno njihov menađment te su apsolutno zaslužili sav backslash.
Smece od developera. Nakon Witchera 3 i mazanja ociju igracima bio sam uvjeren da ce i ovo bit odlicno. Teski supci i groblje od ljudi.
Icek A Sony je inače naivna guska koja vjeruje izdavačima na majkemi?
Uopće me ne bi čudilo da je ovo slučaj.
Radi se o CDPRu.
Apsolutno NITKO nije očekivao da bi njima moglo past na pamet ovak zajebat.
Pitam se hoće li se ikad izvući i vratiti na razinu "solidnog" developera za recimo 5 god od sada. Razina poštovanja kao što je bila nakon popogleanog W3 je vjerojatno postala nedostižna.
Jedino da uspiju preokrenut Cyberpunk totalno.
Trebali bi do prve ekspanzije napravit totalno drugu igru ako bi htjeli da to funkcionira.
Ako je uspio No Man's Sky može i Cyberpunk.
Koliko tu ima laži, meni svaka vijest digne ljestvicu odurnog prema njima za 10... Odurni su. Naravno da se sve znalo, pa trebaš biti stvarno u nekom bunilu da misliš da je igra spremna za izlazak, a onda gospodin glavonja kaže da njihovi testeri nisu našli takve bugove, kao što i piše u članku jel... Samo negacija, tak su im rekli
Ovakav brzi potop sam zadnji puta vidio 1997. kada sam gledao Titanic.
wooddiebone znao sam da bi se mogla vuć paralela s Hello Games, al meni se čini da koliko god se oni trudili, nije to više to.
wooddiebone Ako je uspio No Man's Sky može i Cyberpunk.
yakuza_stinger znao sam da bi se mogla vuć paralela s Hello Games, al meni se čini da koliko god se oni trudili, nije to više to.
Postoji razlika između NMS i CP2077. NSM je bio sasvim igriv, nit bugovit, al mu je falilo sadržaja ( tj. nisu ubacili ono što su govorili da budu, kasnije se ispravili ), CP2077 je sasvim neigriv bio i bugoviti drek na konzolama.
NMS je jedna lijepa anomalija, nakon fijaska na launchu tokom godina su ubacili hrpetinu sadržaja i sad to izgleda skroz dobro. Problem je što je igra izašla prije 2016 i sad koliko god dobra bila više je nitko ne igra. Hallo i dalje ukrašava mrtvu kozu.