Persona 5 treba ići uz sve, izaći na svemu i svi ju trebaju odigrati. Nema labavo. Dobre vijesti, neka dobro prođe pa možda SMT odmah bude na svim platformama.
Dolazi li Persona 5 Royal na Xbox?
Može. Dobit ćeš nesolidarni ban.
- Uređivano
Oduvijek je tak bilo, nije prvi po put. Zato i vecina nema onda solidarnosti i razumijevanja prema administraciji.
- Uređivano
Nis pametno, jel. A pametno je fake news pisat. :/
Samo sam pokazao ostale MS-ove primjere, jel. Ak cemo tako da nis pametno nisam napisao, onda krenulo je od tebe sa pitanjem "dolazis li i ti".
Edit :
A sad cu ti jos nesto pokazat :
Da sam ja na vasem mjestu, ja bi se kao portalovac potrudio da se ovaj clanak ispravi. Al vi cete ostavit da clanak takav kakav je cirkulira okolo. Mislim, ne dira me oce li doc ta igra na Box, al valjalo bi izmjenit clanak.
PS2MASTER Pa gle, meni je poanta clanka da je moguce da ce Persona na druge platforme, bila ovo glasina ili istina. To me odmah ponukalo da se veselim jer ova igra mora biti za sve, mene apsolutno ne smeta prekid neke ekskluzivnosti.
Nisam autor clanka, i ne bih ulazio u prepravke i sto tu "treba". Moj zadnji koment, necu sad u neke rasprave (a bas smo fino kroz zajebanciju komentirali u pocetku). Ne moras odmah krenuti u napad M$ uz neke linkove na Korejskom bespuću interneta, nije poanta da se vode ratovi, nego da se igra Persona. Nisi ju odigrao? Srami se
- Uređivano
foggy Ne moras odmah krenuti u napad M$ uz neke linkove na Korejskom bespuću interneta, nije poanta da se vode ratovi, nego da se igra Persona. Nisi ju odigrao? Srami se
Meni jednostavno nije jasno kako ama bas svaki moj post u Xbox temi se mora okarakterizirat kao napad? Moji su neki linkovi iz nekog bespuca, a prikazuju isti izvor. :/ Sta sam ja krivo rekao, ajd ti meni sad objasni? Prikazao kako je vest verovatno fake. Vidi, napad na Xbox. :/ Kad se nema sta drugo za rec, odma se ljudi idu vadit na agresivu i fanbojizam. Jadno i zalosno.
Ti nisi igrao Returnal, srami se.
- Uređivano
PS2MASTER
Vijest nije fake, nego spada u kategoriju glasina. Takvih vijesti ima tisuće i one najzanimljivije se i objavljuju. Ne samo mi nego i oni najetabliraniji portali po svijetu.
S druge strane, baci pogled na OVU stranicu, gdje je objašnjen proces stavljanja neke igre na GRAC odnosno korejski rating odbor. Pa ćeš lijepo vidjeti da jedino izdavač/developer može staviti svoju igru da uđe u proces odobravanja klasifikacije te kasnije prodaje na korejskom tržištu.
Zašto je onda Nintendo stavio svoje igre za Xbox? Pojma nemam, trebalo bi pitati Nintendo no sumnjam da bi dobili odgovor. No odgovor bi bio u domeni zašto izdavači obnavljaju domenu ili trademark za davno zaboravljene naslove koje ne misle obnavljati.
A vezano sa skrinšot The Last of Us II na Xboxu...da si se udostojio malo pogledati o čemu je riječ, umjesto da si samo puknuo random pronađenu sliku sa neta, onda bi uočio da je ovdje riječ o filmu u kojem se govori o TLoU II igri, a ne actually o TLoU II igri. Također bi primjetio još dvije zanimljive stvari: PEGI rating je 3, dok sumnjam da igra ima takav rating. I izdavač odnosno autor je AV Phoenix, a ne Naughty Dog.
Ukoliko ne znaš ćirilicu, evo ti Google translate onoga što piše u opisu te aplikacije sa M$ Storea:
Lako je kokodakat da je sve fake i onda bacati random slike i linkove, bez da izdvojiš pet minuta i provjeriš actually te slike i linkove.
- Uređivano
Icek A vezano sa skrinšot The Last of Us II na Xboxu...da si se udostojio malo pogledati o čemu je riječ, umjesto da si samo puknuo random pronađenu sliku sa neta, onda bi uočio da je ovdje riječ o filmu u kojem se govori o TLoU II igri, a ne actually o TLoU II igri. Također bi primjetio još dvije zanimljive stvari: PEGI rating je 3, dok sumnjam da igra ima takav rating. I izdavač odnosno autor je AV Phoenix, a ne Naughty Dog.
Reda radi sam stavio TLOU. Ak nisi skuzio, ovo MSFT se povezuje da on sam izdaje igru na MS store, a ne Atlus/Sega sto bi trebalo biti. Da, lako moze biti lazno ko sto je i sa Zeldom i Animal Crossing
Ne samo mi nego i oni najetabliraniji portali po svijetu.
Zbog klikova, umjesto da se provjeri zasto MSFT pise, a ne Atlus il Sega. Jedino Xbox News twitter kanal ( koji ima preko 300k followera) je izbrisao tweet u vezi ovog. Pitam se zake.