Tuhy Nisam imo pojma za G&G. Prvo gubljenje živaca u mladosti, Ninja prije Ninje 🙂, možda ga uzmem jednom. Al ovaj mjesec samo Ninja Gaiden, nema dalje za mene. Plaćeno je, čekam da krene preload i od 10-og rokam. Ratchet jednom kad padne cijena.
foggy Nightyx Da, ali Yuffie DLC ne ide u tom paketu, sve ostalo ide, minus: "Unfortunately, according to a Square Enix FAQ, if you own the physical version of the game on PS4 and own a digital edition of the PS5, then you will be ineligible for the free upgrade."
Nightyx foggy "if you own the physical version of the game on PS4 and own a digital edition of the PS5, then you will be ineligible for the free upgrade." Kae to zajebancija neka? Jel nije to malo prelogično?
Miro Ja jedva cekan Ratcheta ali to uziman malome za rodendan koji je tek 3.7 tako da iman dobro cekati za igrati ga. Fala na demu za Scarlet igra je ajme majko neces mi u konzolu losa. A ovaj neki FF7 Retardgate se pravim da i nepostoji
Tzereen I meni nije Sjeo Scarlet. Al baš bi ga mogao uzet da ga stavim ovdje na marketplace skupa s Outridersima.
Sterlok Konačno ništa po mom ukusu, i tako je lista planiranih predugačka. Hvala Bogu ovo mi se niš ne igra 😃