TITANXIS Baš u današnje vrijeme bilo gdje u svijetu napustit neki posao i misleći da će brzo naći drugi isti ili sličan je pomalo iracionalno. Tako da je odmah jasno bilo da se radi o nazovimo traču. Bethesdi (sam naziv tvrtke pomalo težak za izgovorit i napisat a da se ne pogriješi) bi trebalo krenut u poslovnom smislu nabolje. Koliko se MS razumije igre ne znam ali u tržište, maheri su!
oxi TITANXIS to "današnje vrijeme" traje cijeli moj život, to znači da moramo pustit poslodavce da se ponašaju kako god hoće prema radnicima a radnik mora raditi jer je "današnje vrijeme"? Tko hoće radit, nać će posao, a gaming developeri i ljudi koji su u tom poslu nać će drugi posao bez problema baš zato jer je "današnje vrijeme".
renda Pa programeri i opcenito pravi informaticari nadju posao za par dana, danas je to najtrazenija struka, a ova “glasina” ako je istinita me uopce ne cudi jer m$ je poznat po svojoj “slobodi” koju daje devovima, dlaka je promjenjena, ali
TITANXIS renda Tak je ali samo dev stručnjaci koji su najtraženija intelektualna radna snaga ali oni su malen dio mehanizma i mislim da im je manja plaća od ostalih u timu nekog studija. Ovih ostalih zanimanja u timu ima nezaposlenih posvuda ko dreka tako da je konkurencija velika na burzi rada. Ni jedna kompanija koja kupuje drugu nije toliko glupa da se igra sa radnim mjestima dev stručnjaka. Povisit će im plaću samo da ostane.
Fico Mislim da se diže strka oko nečega što je standardno za industriju (i van gaminga). Turnover developera je jako velik i to je tako.
Fico prayer Je li itko pročitao članak? je, Prayer. Ne budi šonjo koji čita članke. Budi kul. Zaključuj po naslovu. Budi #twitter.
prayer Fico je je kao ono neki dan "Umro prvi čovjek koji se cijepio sa Covid-19 cjepivom" - od metka... 😂
fensisuperstar isse sutra počilnjem raditi od 7 moram onak 25 km vozit 😃 znači počinje vrijeme gdje se ide spavati prije ponoći 😃 @oxi opet valamar bajo moj 😃