Dao sam si tu slobodu pa sam išao malo pregledati gameplay, kako to izgleda u praksi, i mogu samo reći kao tzv 'legendary edition' je blago razočaranje. Tehnički dosta loše izvedeno i igra se mogla zvati Mass Effect 4K Legendary Censored(znate na što mislim 🙂). Kao jedna takva lijepa triologija, zaslužila je puno više nego krpanje tekstura, osvjetljenja i bavljenja cenzururanjem guzica. Teksture su mogle biti svakako bolje, neke stvari su kao random AI upscaled, mogli su se još malo pozabaviti poligonima lica, što je sa očima?, kakav ambient occlusion, lighting crush?, riješiti bolje osvjetljenje bliže originalu, ovaj ton ambijena mi nikako ne paše, kontrole su mogli ostaviti kakve jesu. Naglašene su ipak neke tehnikalije koje su tražile malo tweakanja, pohvale tome. Ali nezz možda sam previše kritičan za sve ostalo sry na tome, ali imam pravo biti, treba spriječiti loše remastere dobrih igara samo da se prodaju na temelju njihovog već postignutog uspjeha i izvlače dodatne pare fanova 😁.