Kad sam vidio samo početak samog kreiranja lika, točnije njegov izgled, početni screen, znao sam da tu nešto neće biti dobro. Od prijašnjih prikaza i trailera koje sam poprilično davno gledao, jer sam izbjegavao daljnje spojlanje igre, ovo nije bio dobar start. Ali igra je vreća puna svega tu kako si napisao, neke su stvari zabave, neke baš i nisu, ali naći će svoju publiku koja uživa u stvarima koje igra zapravo može ponuditi. Naletio sam na članak gdje tim navodi veliku zakrpu uskoro, pa bi tu moglo odvesti igru možda na razinu više.

Arcer A da, hit and miss je igra. Meni je začudo čak i relativno dobro legla, a inače nisam open-world fan. Računam da kada dignu na 4K igru za PS5 i kada srede sve te sitnice koje baš bodu, da će igra biti 70-75 za ljubitelje žanra. Makar, mlaku priču i cijeli taj spektar sadržaja više ne mogu popraviti, to je tak kak je.

A s obzirom da je 20 ljudi radilo na igri jos je tehnicki i dobro

renda Jeste, spominjem to u reci jedno 3 puta 🙂

No znam, videl sam, samo velim, za 20 ljudi ovo je jebeno, nije bila nikakva kritika, dobra je reca

Slažem se skroz s recenzijom i ocjenom, combat je nepotpun, klase nemaju baš puno smisla, sve skupa mi je malo izmiješano, ali ideja je super. Još jedan minus je što me podsjeća na Fortnite hahaha

Čekam PS5 patch, odnosno samo da rezoluciju poprave. Igra stoji zapakirana. Nadam se da ću je otpakirati prije Cyberpunka. 😃

Rade na velikom patchu, prvo dolazi za PC verziju, a onda za konzole. Kažu da će popravit te strgane mehanike koje spominjem, naraciju, borbu, neizbalansiranost... Nadam se da će bit i taj čuveni PS5 patch. I naravno, trofej je zbugan, ostao mi zadnji 🙂

Osobno rezolucija mi nije bitna, igram na monitoru 27" pa mi je i 1080p dovoljno, ali kad sam procitao da igra ne radi u stabilnih 60 fps-a na ps5 poceo sam se na glas smijat.

Bas me briga za kriticare, igracu ovu igru.