• Gaming Vijesti
  • Haptička vibracija nije više ekskluzivna za PS5: Metro Exodus je iskopirao sve mogućnosti na PC

Saće opet tko igra FPS-ove sa kontrolerom.Za 3,2,1 ....

master_x Ti si jedini koji to spominje...

Mene je ovo kupilo da igram Exodus kontrolerom (opet).

Tko uopće igra FPS gamepadom🙂

Ako ćemo o realnosti... niti miš niti gamepad nisu ni blizu realnosti... Ali je s gamepadom veći gušt dok si u vodoravnom položaju

HCMAA npr Halo serijal je bas pravljen za kontroler i mnogi se kunu u rodjenu mater da se njime bolje igra nego tipkovnicom i misem.
      Killzone 2 se takodjer igrao fantasticno, a to ti mogu potvrditi jer sam svojevremeno utukao ogromne kolicine sati u njega.

maverick Veliki je Aim Assist sa kontrolerima. Igrao sam Halo i Destiny 2 sa oboje i sa kontrolerom je kao da ti netko zaveže ruke. Kontroler recimo krositim za skoro sve što nije FPS.

prayer aim assist se da ugasiti. Mislim ja osobno preferiram mis naravno, pogotovo kad je rijec o Doom serijalu.

Ja i Assassin's Creed igram s mišem i tipkovnicom, gađanje strijelom s par stotina metara je najbitnije. 😃

maverick Ma znam da se da, ovo gore ti je odgovor na ono gdje se ljudi kune da im je bolje sa kontrolerom Halo igrati 🙂

Da se nakratko nadovežem, Exodus sam igrao čim je izašao i to na PS4 Pro. I dok sam se o tehničkoj strani raspisao u recenziji, nisam o nečemu što je bilo moje prvo iskustvo, a to je igranje Metro serijala na kontroleru. I ono je bilo toliko dobro iskustvo da stvarno naginjem tome da su mi miševi i tipkovnice za online pucačine i općenito te kaotične igre te za strategije i RPG-e (barem one kompleksnije). Metro dobiva novu dimenziju u tome da se panično pokušava naciljati mutanta koji skakuče lijevo-desno i u tome da se lagano miče kroz mračne tunele jer se bojiš vidjeti što je iza ugla. Zato me jako veseli što je Exodus dobio podršku za Dualsense na PC-u.

Fico Znači toliko si loš sa kontrolerom da te panika hvata? 😂 Šalu na stranu znam o čemu pričaš. Sjećam se u TLOU da je bio jedan dio gdje si visio naopačke i trebao ubijati zombije, muke isusove 😁

maverick mnogi se kunu u rodjenu mater da se njime bolje igra nego tipkovnicom i misem.

Potvrđujem. Ja sam jedan od tih mnogih.
              Apolutno sam 100% za miš i tipkovnicu ako ćemo o igranju FPSa.

Al Halo je druga priča.

"Haptička vibracija nije više ekskluzivna za PS5: Metro Exodus je iskopirao sve mogućnosti na PC"

Pa jedino radi sa DualSenseom. Ovakav naslov bi valjao da je neki drugi kontroler, A NIJE.

Poanta je da nije službeno.
                To znači da je Metro Exodus prva igra koja podržava haptic vibraciju na kontrolerima koji nisu DualSense.

Takvih kontrolera možda trenutno nema, ali jednom kad budu postojali, Metro Exodus će bit jedna od igara koje to podržavaju.

Misliš da Logitech, Nacon i Microsoft neće to počet razvijat. Jedino ako već nisu počeli.

PS2MASTER Gotovo je prijatelju, sve što je dobro u Sonya dolazi na PC. Uskoro ćeš morati mijenjati ime u PCMASTER! 😂

Icek To još ostalo od Gameplay foruma,2005 god. kad je konzola bila aktualna.