Saće opet tko igra FPS-ove sa kontrolerom.Za 3,2,1 ....
Haptička vibracija nije više ekskluzivna za PS5: Metro Exodus je iskopirao sve mogućnosti na PC
Tko uopće igra FPS gamepadom
Ako ćemo o realnosti... niti miš niti gamepad nisu ni blizu realnosti... Ali je s gamepadom veći gušt dok si u vodoravnom položaju
Ja i Assassin's Creed igram s mišem i tipkovnicom, gađanje strijelom s par stotina metara je najbitnije.
Da se nakratko nadovežem, Exodus sam igrao čim je izašao i to na PS4 Pro. I dok sam se o tehničkoj strani raspisao u recenziji, nisam o nečemu što je bilo moje prvo iskustvo, a to je igranje Metro serijala na kontroleru. I ono je bilo toliko dobro iskustvo da stvarno naginjem tome da su mi miševi i tipkovnice za online pucačine i općenito te kaotične igre te za strategije i RPG-e (barem one kompleksnije). Metro dobiva novu dimenziju u tome da se panično pokušava naciljati mutanta koji skakuče lijevo-desno i u tome da se lagano miče kroz mračne tunele jer se bojiš vidjeti što je iza ugla. Zato me jako veseli što je Exodus dobio podršku za Dualsense na PC-u.
maverick mnogi se kunu u rodjenu mater da se njime bolje igra nego tipkovnicom i misem.
Potvrđujem. Ja sam jedan od tih mnogih.
Apolutno sam 100% za miš i tipkovnicu ako ćemo o igranju FPSa.
Al Halo je druga priča.
"Haptička vibracija nije više ekskluzivna za PS5: Metro Exodus je iskopirao sve mogućnosti na PC"
Pa jedino radi sa DualSenseom. Ovakav naslov bi valjao da je neki drugi kontroler, A NIJE.
Poanta je da nije službeno.
To znači da je Metro Exodus prva igra koja podržava haptic vibraciju na kontrolerima koji nisu DualSense.
Takvih kontrolera možda trenutno nema, ali jednom kad budu postojali, Metro Exodus će bit jedna od igara koje to podržavaju.
Misliš da Logitech, Nacon i Microsoft neće to počet razvijat. Jedino ako već nisu počeli.
jedva čekam haptički vibrirajući dildo
yakuza_stinger za sebe ili za curu od frendice?
wooddiebone pa kaj nisu trademarkali haptic? Ne vjerujem da netko smije kopirat jedino uz dopustenje sonya