PlayStation bi mogao izgubiti ekskluzivnost Persona serijala?
Samo neka deru, njihove igre poput spomenutih treba dozivit i prozivit, sto vise to bolje, ali naravno, kvaliteta mora ostat.
- Uređivano
Što manje ekskluzivnosti i što više izbora svim gamerima!
Pa da, kog briga, bitno da se svi skupa fino igramo na kojoj god konzoli zelimo, na kraju dana pricamo o toj igri a ne o konzoli
Ja stvarno ne znam koliko dugo planiraju čekati s P5(R) za PC, ali kad god dođe, isplatit će im se i oni to dobro znaju.
- Uređivano
Zero > foggy kvaliteta mora ostat.
Zasto ne bi? Izlazi igra na Box i odmah se bojimo da ce kvaliteta opasti. Koja logika lol
Zero sudeci po prici u ME temi covjek bi pomislio da slazes kolekciju, a sad hoces na pc imati. Nekad vas ne mogu shvatiti. Naci imas ME na pc, jebes to, hocu fizicku kopiju. Imas p5 na ps4, jebes to sad hocu na pc, e moj Zero?!
Dobro da ne znaš onda moju kolekciju Mass Effecta.
Ja sam kupnjom Legendary Editiona svaku od tri igre kupio po četvrti put.
maverick Zasto ne bi? Izlazi igra na Box i odmah se bojimo da ce kvaliteta opasti. Koja logika lol
S razlogom. Ako ulozis 10% vremena na razvoj za drugu platformu to je vrijeme koje nije ulozeno u samu igru, a istovremeno moras izbjegavat koristenje specificnisti platforme koje bi mogle poboljsat performanse/olaksat razvoj.
Dodaj jos i da je u pitanju studio koji nema iskustva sa multiplatformskim razvojem i realno je ocekivat da rezultati ne budu na istoj razini.
Nisu slucajno skoro sve najkvalitetnije igre za bilo koju konzolu kroz povijest ekskluzive.
- Uređivano
wooddiebone ma to je ok. Kazem samo za cjenjenog kolegu Zeru da brlja kak njem spada, a dobri smo.
sanzo ne lupaj. P5 je izasla i za ps3 koji ima potpuno drugaciju strukturu. Novi xbox i ps5 su slicniji nego ps3 i ps4.
Meni se samo cini da ste vi fenbojevi koji ne trpe da sveti zony izgubi ekskluzivnost.
maverick
I odgodena je 5 puta zbog toga. Ne mogu si priustit 2 godine odgadanja svake igre koju rade za 2 platforme. Neka naprave igru kako spada za jedan uredaj i onda nek ju naknadno portaju. A da li ce bit za ps5, switch, X1 ili pc mi je skoro svejedno. Lako se nabavi konzola ako je igra dovoljno dobra
Zašto ne izgubi ekskluzivnost TLOU II i GT 7, lako meni za ostalo.
Ako se ne varam, Persona 4 je za PC bila najavljena (i odmah puštena u prodaju) za vrijeme PC Gaming Show 2020. Tako će vjerojatno biti i s Personom 5 ove godine.