• Gaming Vijesti
  • Pogledajte kako je AI učinio GTA V gotovo fotorealističnim

A ok. Fotorealistično je, pošto su uzimali slike iz dashcama.

Color correction je ogavan i baš izgleda ko da igraš dashcam, a ne igru.

Baš ste party pooperi pa vam evo i prikladan emoji. 🙁

Ovo je fenomenalno korištenje neuronskih mreža i ovakve stvari guraju dalje gaming. Svaka čast ekipi, ovo je vrlo impresivno odrađen posao. Nemojte razmišljati samo o izgledu, razmišljajte o učinku na industriju. 🙂

Pa super je ideja i realizacija.
    Niko ne osporava to.

Samo kažem, trebali su koristit bolju kameru.

wooddiebone Color correction je ogavan i baš izgleda ko da igraš dashcam, a ne igru.

Upravo zato i je realistična. Sve igre koriste koloritet koji je puno jači i ljepši nego što je to stvarnost. Dok je stvarnost više sivkasta, igre su šarenije, jarkije. Iako moram priznati ovakav GTA izgleda jako tmurno i sivo, izgleda realno, onako kako naše oko vidi u stvarnosti. Podržavam ovakav pristup u nadi da će uskoro igre zaista biti na korak do pravog realizma.

Sve pet da je sivkasto, ali vi stvarno ne vidite ovaj zeleni tint koji je prevučen?

Kombinacija poprilično loše kamere i neizbježnog zelenkastog tinta vjetrobranskog stakla kao i ne baš raznolikih uvijeta.

Izgleda kao video, a ne kao nešto što ljudsko oko vidi.
    Bar moje ne vidi ovako.

Tehnologija je čudesna i impresivna i uz više love bi se tu moglo napravit čudo.

Podrška do kraja.

ok, ideja je za 10, ali ovo meni izgleda ko tv serija snimana kamerom na kasetni pogon 😃
    lose devedesete?!?! daj ti meni radije šareni 4k hdr nego ovo