Dok ne naprave verziju sa obojanim PS simboliom i trokut, kocka, X, O ja ne uzimam ništa.
Idući mjesec DualSense dolazi u dvije nove predivne boje
Sve mi boje puno bolje sjedaju od bijele, ali ova crvena je stepenicu iznad ostalih.
Oba će pasti.
Crvena za mene
- Uređivano
Fico nadam se redizajnu tj pro verziji u iducih godinu ipo. Ne mogu podnjeti ovaj sadasnji ps5, osobito Blu-ray verziju, sto dizajnom, sto bojom.
Tim više što sada, u nedostatku zdravog razuma kod cijena grafičkih, pomalo idem prema ideji uzimanja konzole i nekog 4K TV-a
Tocno moje razmisljanje. A s obzirom da ni ne igram puno i da izbjegavam igre koje smatram da mi nece sjesti ni ne vidim nekog razloga za bacanjem sulude kolicine novca na novi pc.
Icek Original Grey u mom srcu <3
Nadam se da to nostalgija progovara iz tebe jer cu se inace opasno zabrinuti za tvoj ukus
Sljedeće godine izvjesno stiže i revizija hardvera na 6 nm, tada (možda i prije) očekujem i druge boje osim bijele. Uglavnom, strpljen-spašen..
StarFox_N Navodi se samo "industry leak", koji je prenijet skoro na sve medije, pa bi trebao imati vjerodostojnosti. Tijekom čitavog životnog vijeka izlaze razni modeli koji su optimizirani s ciljem "kresanja" troškova, imaju različite ventilatore ili HDD-ove i dok ne dođe do velike revizije kao što je Slim/Pro, takve stvari prolaze ispod radara većini. Ako novi proizvodni proces bude imao dobre yieldove, ne vidim razlog da ga ne koriste. 6 nm neće značiti mnogo manju potrošnju ili znatno tiši rad, ali će smanjiti troškove proizvodnje za Sony.
Icek a je da, meni je stari kupio Segu umjesto SNES-a jer mu je drugi bio preruzan lol. Covjek je vec u ta doba imao ukusa.
Kad gledas malo bolje nes, snes, ps one, wii (bjeli), xbox360 original, ps 5, xbox one (bjeli)/series s, sve redom ruznoce koje pokusavas sakriti kada ti netko dodje u goste.
Obje nove boje vrh