Dok ne naprave verziju sa obojanim PS simboliom i trokut, kocka, X, O ja ne uzimam ništa.

Meni je ovaj tako dobar....ufff!

Sve mi boje puno bolje sjedaju od bijele, ali ova crvena je stepenicu iznad ostalih.

Fico e sad zamisli da dodje redizajn onog jarbola i to u toj crvenoj boji!
    Sramota me staviti onu gadariju u sobu lol

Icek ta prljavo siva boja nije bila in ni kad je ps one izasao. Izgleda ko wc skoljka u javnom wc-u.

maverick Kad dođe jednom Pro/Slim verzija (a doći će kad tad), da naprave malo redizajn i stave i dalje promjenjivu plastiku... Ajme meni. Bilo bi apsolutno predivno. Tim više što sada, u nedostatku zdravog razuma kod cijena grafičkih, pomalo idem prema ideji uzimanja konzole i nekog 4K TV-a.

Fico nadam se redizajnu tj pro verziji u iducih godinu ipo. Ne mogu podnjeti ovaj sadasnji ps5, osobito Blu-ray verziju, sto dizajnom, sto bojom.

Tim više što sada, u nedostatku zdravog razuma kod cijena grafičkih, pomalo idem prema ideji uzimanja konzole i nekog 4K TV-a

Tocno moje razmisljanje. A s obzirom da ni ne igram puno i da izbjegavam igre koje smatram da mi nece sjesti ni ne vidim nekog razloga za bacanjem sulude kolicine novca na novi pc.

Icek Original Grey u mom srcu <3

Nadam se da to nostalgija progovara iz tebe jer cu se inace opasno zabrinuti za tvoj ukus 😂

Sljedeće godine izvjesno stiže i revizija hardvera na 6 nm, tada (možda i prije) očekujem i druge boje osim bijele. Uglavnom, strpljen-spašen..

maverick Nadam se da to nostalgija progovara iz tebe jer cu se inace opasno zabrinuti za tvoj ukus

Dakle PS4 PRO Retro Edition by Colorware i PS4 20th Anniversary Edition su ti bljak?

Zero Svaki toliko na netu naletim na taj info. To je procurilo od nekog pouzdanog leakera ili?

Icek jesu ti sivi prljavo bjeli sporet, pc, toster, wc solja, hladnjak, stolarija itd dns in?
                  Nemojte me jebat sa tim odvratnim bojama. Kakva siva kakva bjela?! Bktjb koda ste u 80ima zapeli!

StarFox_N Navodi se samo "industry leak", koji je prenijet skoro na sve medije, pa bi trebao imati vjerodostojnosti. Tijekom čitavog životnog vijeka izlaze razni modeli koji su optimizirani s ciljem "kresanja" troškova, imaju različite ventilatore ili HDD-ove i dok ne dođe do velike revizije kao što je Slim/Pro, takve stvari prolaze ispod radara većini. Ako novi proizvodni proces bude imao dobre yieldove, ne vidim razlog da ga ne koriste. 6 nm neće značiti mnogo manju potrošnju ili znatno tiši rad, ali će smanjiti troškove proizvodnje za Sony.

Icek a je da, meni je stari kupio Segu umjesto SNES-a jer mu je drugi bio preruzan lol. Covjek je vec u ta doba imao ukusa.

Kad gledas malo bolje nes, snes, ps one, wii (bjeli), xbox360 original, ps 5, xbox one (bjeli)/series s, sve redom ruznoce koje pokusavas sakriti kada ti netko dodje u goste.