"Some mountains are scaled, others are slain."
Recenzija | Shadow of the Colossus
Baš lijep tekstić! :
Svaka čast, odličan tekst i ocjena! :)
Odlično, drago mi je čut da je sve na mistu.
Bravo za recenziju.
Odlicno odraden remake...
Sad iman novi izgovor za ponovno igranje...
Sta je ovo... Svi zaboravili da viper nije gamer? :
Like ;)
Zašto spojlati easter egg? Si probao na hard? Zanima me koliko je teže jer je na ps2 i ps3 bilo osjetno teže, ako me pamćenje dobro služi. Pošto sam igru prešao već 4 puta cca a samo jednom na hard, nema smisla opet na normal.
Nadam se da će shopto poslati dan-dva prije službenog datuma (to znaju napraviti) i da će mi do 14.2. stići. Baš se ful ful veselim ovom remake-u. I predobro mi je kako smo dobili već dosta vrhunskih remake-a u zadnjih nekoliko godina. Prošle godine jedna od najboljih igri mi je bila Crash..Sad još neka Bluepoint napravi ICO remake pa može i smak svijeta poslje toga (šala ofc jer treba dočekati) još remake prvog Soul Reaver-a.
Isprike, vec je bio na netu, a i nije mi bio neki secret bas da ces ga fulat
Nisam, igrao sam na normal jer hard cuvam za prelazak kad izadje igra :)
Javi dojmove kad zaigras
Bravo, Vajper. I jedina moguća ocjena, naravno. ;P
viper89
I ja sam prije vise od 10 godina kada sam prvi put odigrao SOC ocijenio je čistom desetkom.
Slažem se s tobom da je SOC najbolji primjer da igre mogu biti umjetnost.
Odlična recenzija.
Odlična reca, veseli me i ocjena, bome. : Ovo će se s guštom odigrati, SoTC sam prešao samo jednom kad je izašao i to je bilo dovoljno da se zacementira pri vrhu moje all time liste odigranih igara. Mislim da protiv remakeova kad su ovako odrađeni nitko ništa ne može reći.
#ViperJeGamer
Ovo ce i Maverick odigrat.
Lipo napisano Viper.
Ocjena ni ne treba za ovo cudo. )
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Super recka Viper!
Jedva čekam probati ovu igru jednom.
Vrlo pohvalno, svaka čast :
Ja bih se isto okušao, ali odavno sam skužio da u nagradnim igrama imam šanse jednake onima da dobijem jackpot na Bingu.
Vrlo pohvalno, svaka čast :pa probaj igrat, nista te ne kosta. mozda dobis.
Ja bih se isto okušao, ali odavno sam skužio da u nagradnim igrama imam šanse jednake onima da dobijem jackpot na Bingu.