- Uređivano
Jao puno stvari ovdje u ovoj recenziji nisu bas toliko tocne. Imam gotovo sve na max levelu i igram od prvog dana jer sam preorderao igru na ps4. Da pojasnim par stvari. Kao prvo igraju 2 tima od po 4 igraca, ne 8 kako je navedeno na pocetku teksta. Drugo, John niti priblizno ne trci sa skrinjom, brzi od ostalih je, ali nikako toliko koliko je tu navedeno.
Niti jednom, ali niti jednom mi se nije doslovce dogodilo da me izbacilo sa servera ili iz matcha. Stvarno niti jednom, evo igru igram zestoko vec 6. dan, stvarno mi je ovo prvi glas. Par puta se dogodio lag, nista sto se ne dogadja i u drugim igrama. Zna se dogoditi blue screen obicno odmah na pocetku cim upalite igru, ja sam imao 3 blue screena u 6 dana igre, dakle zanemarivo, ali ne bjezim od toga da to treba popraviti.
E sad, AI strazari si u ovoj igri iz razloga da vas ometaju u borbi protiv protivnickog tima i nista vise. Objasnjeno je zasto je umjetna inteligencija takva kakva je, zato jer da su strazari pametniji gubi se smisao pvp dijela, dakle u tom slucaju protivnicki tim bi bio visak jer bi AI sam po sebi bio izazov. Tezina i kvaliteta AI u ovoj igri je meni pun pogodak, nista ne bi mijenjao.
Slazem se donekle za klase. Zasto donekle, zato jer nisu izbalansirane kako treba, ali imate izjave developera tko je pratio gdje objasnjavaju kako vec razmisljaju o rijesavanju tih problema i odgovaraju na pitanja. Ne slazem se sa rankom klasa, gledao sam streamove i ekipa unistava sa Marianne i Robinom. Njihov ranking od najboljeg do najlosijeg bi bio recimo Marianne, Robin, John pa tek onda Tooke kojega niti ne vide kao kompetitivnog karaktera. Jos jedna vrlo bitna stvar, winch na kraju sa kutijom je namjerno ovako napravljen, developeri su isprobali i varijantu sa 2 bar-a za svaki team posebno i odustali od toga jer se igra pretvara u neverending spawn-death fest. Samo trebaju izbalansirati nagrade na kraju matcha i to je to. Btw, vec je najavljen sadrzaj u vidu sezona, nove mape, outlaw...
E da da se nadovezem, problem je veliki sa sensitivity settingsima na konzolama, 10 je najvise, a u igri je to kriminalno sporo. Da dignu na 20 mozda bi bilo taman i tu dolazi do problema sa ciljanjem kod Robina i Marianne. Razlog zbog kojeg gasim cross play.