• Gaming Vijesti
  • EA: Novi Battlefield je istinski next-gen; ISTO EA: Novi Battlefield dolazi i na PS4

Interes mi pao za 50%...

Već će biti godina dana od kada su nove konzole izašle, a oni i dalje guraju AAA igre na njima, a ionako neće raditi dobro.

Znači garantiran launch s bugovima. Jebote više.

Povijest nas uči da će igra biti šund na last gen konzolama. Ali OK, baza je ogromna, pa ne čudi ništa. Treba prodat.

Znači da nije next-gen igra.
Ima samo verziju za next-gen konzole koja radi i izgleda bolje.

Ja mislim da je fokus definitivno bio na next-genu, a za last-gen će samo sve downgrejdati.

Flipper

Ne vjerujem.
    Prošlo je vrijeme različitih igara na dvije različite platforme.

Vjerojatno ste u pravu, ali ja ću se nadati do zadnjeg trenutka da ste u krivu i da znaju što rade.

Pc ce opet razvalit ovdje, nekako mi se cini da ce igra nemjerljivo bolje izgledat i vrtit se nego na konzolama. Steta cheatera jedino.

Mozda ce bit restrikcijs ala na ps4 i Xboxonu max playercount do 64 igraca , a vamo vece mape i sl.

sve u svemu ocekivano iako i meni nikako nije drago isto ce se desit i GOW2 da nece bit pravi next gen ! +100 miliuna je idalje prevelika brojka potencjlni kupaca

Pa kome će prodat tu igru na next-gen konzolama kad ih je jedva par miljuna korisnika,i više od polovice sigurno nije zainteresirano za BF.

master_x tamo negdje do 11. mjeseca bit će oko 20+ milijuna igrača na next-genu. Puno njih će kupovat samo da kupe nešto, pogotovo ako baš bude pravi neviđeni next-gen.

Taktika bi vjerojatno upalila i prodao bi se jako dobro, ali jbg, EA je procijenio da je ovako bolje. I vjerojatno jest (za njih).

Ma vizualno ce to bit vrh bez obzira na lastgen verzije , al isto sam siguran da ce igru namjerno downgrejdat da nebude bas nebo i zemlja razlika. I naravno trose vrime na stare konzole umisto da se posvetu na 3 platforme da igra izade kako bog zapovida

Fenix Pa jedno 150 miljuna korisnika last-gen konzola sigurno nije za odbacit.Zato i zasad izlaze mix-gen verzije, dok ne dođe do većeg broja vlasnika novih konzola.