Tales of Destiny 1? Ponajbolji? On mi nikako nije sjeo, baš drven i loš fajt i odustao sam od njega. Tales of Destinty 2, iliti Tales of Eternia kako mu je drugo ime - e taj je ponajbolji, taj je bio pobjednik PS1 talesa i odlična mala škola Talesa i JRPG-a.

Drago mi je ako ovo portaju ili što već, odigrao bih ga jer nikada nisam, ali definitivno mi nije jedan od najboljih 🙂

foggy
    Nije li Tales of Destiny 2 za PS2 u biti PS2 verzija prvog Tales of Destiny samo izdanog na zapadu?

Icek Ni blizu 🙂 Tales of Destiny 1 je krš, a Tales of Destiny 2 (iliti Tales of Eternia) je hit. E sad, postoje naravno japanske i naške verzije, ali ja se referiram na naške, a kod nas je to velika razlika između ta 2 naslova. Dosta su zbrljali iste, TOD2 je negdje jedinica koliko vidim po netu, tak da nije ni čudo otkud konfuzija.

Icek I sebe i nas...

Tales of Destiny 1:

Tales of Destiny 2:

Evo kako ovi sprajtovi jos uvjek dobro izgledaju i ne stare ko one 3d ogave. Ovaj drugi video izgleda odlicno, ali i prvi izgleda igrivo.

maverick Zato ja nikad nemam ništa protiv da se izdavaju makar i portovi starih JRPGova, samo da dođu na moderne konzole.

Icek pa ti i ja smo jednom pricali kako trebaju ps one i two klasike (portove) izdavati po sitnoj cjeni, nikakve remastere koji na kraju izgledaju losije nego original kao slucaj ff8 i jos masno naplacivati.

Slažem se, uvijek je tak crtana i fina anime grafika beskonačna, ne smeta me ništ u vezi dvice, baš bih je s guštom platinirao da bude neki port. Jedino mrzim 4:3, ali isto tak nije lako 16:9 dobiti bez da se hrpa toga ne mijenja 🙂

A nek vise naprave remaster chrono crossa ili trigera, koji im je....

Ja bih Tales of Graces za PS4. I Xiliju isto. 🙁

kabegami Ja bih Tales of Graces za PS4. I Xiliju isto. 🙁

Graces f, Smyphonia te prva XIllia bi uzeo Day One i s guštom opet odigrao. Xillia 2 bih razmislio, iako bi vjerojatno bio papak koji bi popustio i kupio.

danko-b A nek vise naprave remaster chrono crossa ili trigera, koji im je....

Bude, Square-Enix svašta prerađuje, doći će i to kad tad na red.