maverick Moje mišljenje ide ovako: Tako mu je Sony rekao kao razlog zašto neće dobit novčanu podršku za nastavak DG-a jer vjerojatno na njega misliš (John Garvin). Da li je to baš taj razlog? Očito valjda da je ali nekako mi taj dio nije jasan ipak s obzirom kod krajnjih igrača zadovoljstvo sa igrom. Otkupljene su igre od izdavača po punoj cijeni a popusti su do trgovaca sa čijim možebitnim gubitkom Sony nije zahvaćen. Sony vjerojatno ne računa puno na taj dio prodaje jer su nezasitni nego na prodaju preko njihove platforme. Sony je postao nezasitna big hobotnica koja je neke svoje krakove stavila pod mirovanje jer nisu bili aktivni u posljednje vrijeme dok je jedan krak nadmašio ostale. Da pojasnim, Sony je nekad bio poznat po mikročipovima, ručnim tranzistorima da bi se kasnije razvijao u smjeru proizvodnje potrošačke elektronike koja je cvala i bili su među vodećima u toj branši. To je sve polako odbacivao, ne posve, ali ne razvijajući daljnje tehnološka rješenja, novitete da bi se potpuno usmjerio na igraču industriju. Igrača industrija je jaka ali ne toliko da bi održavala ogromnu hobotnicu na životu, stoga se rade daljnji poslovni pothvati koje svi znamo i pomalo čudimo pa kako, zašto ali nužno za opstanak Sonyja. I nakon svega Sony mi je i dalje tvrtka No1 jer ne znam što sve nemam od Sonyja, puno toga, Sonyfan. To je moje viđenje stvari sa Sonyjem, njihovom proizvodnjom i proizvodima i poslovanjem, možda se varam? A to je druga tema, Biomutanta ću vjerojatno nabavit kao što rekoh.