To je meni bilo jasno od prvog dana. Pretpostavljam da se Xbox prodaval najviše u SAD-u a u Europi i ostaku svijeta nedovoljno u odnosu od očekivanog.

Sad još da potvrde da ne zarađuju od gamepassa ništa (barem ne još) pa će sve biti jasno.

Nexus eto onda. Bio sam u pravu. Hvala na linku. Zato sam ja (za sada) skeptičan prema Game Passu.

Tzereen Isti je slučaj bio s Netflixom dok su gradili korisničku bazu. Kada ulove ljude, lagano će povisiti cijene.

Brijac Pa i nije. Epic treba prvenstveno kupce koji će kupovati igre u trgovini, besplatne igre su samo mamac (zasad ne baš uspješan u smislu da većina tih igrača koji dođu po besplatne igre uopće ne kupuje ništa na EGS). Inače ne mogu dići cijene jer moraju ostati konkurentni, ali ako im krene bolje, sasvim sigurno se neće toliko razbacivati novcem za besplatne igre i kupovanjem privremenih PC EGS ekskluziva.

Zero
        Nisam baš čitao dobro gornji post na koji sam odgovarao.. ja sam više mislio na to da je ista stvar s EGS-om da trenutno ništa ne zarađuju, ali grade bazu korisnika i očekuju zaradu kroz par godina.