• Gaming Vijesti
  • Activision ide dalje s remasterima, navodno stiže Modern Warfare 3 remaster!

Zvucis sluzbeno, a zapravo neki leaker tweeta lmao

OverHypedG
    Također. Pogotovo platinirat igru, pošto sam i PS3 trilogiju s guštom platinirao. Nadam se da neće izostaviti Survival mod, koji je bio genijalan. Plus Spec Ops, to sam s frendom guštao dok smo prolazili na Veteran. Još oamtim panično vrištanje kad smo naletili na Juggernauta i još paničnije ispucavanje metaka u glavu mu dok smo padali po podu. Tih 15ak sekundi je trajalo cijeli život.

Icek ja mislim da ce bit full remaster posto jesu vijesti da ovaj novi ipak nije spreman 💪💪

OverHypedG Vjerojatno ide isti tretman kao MW2. Ipak puno ljepše i bolje nego na PS3.

Nikad nisam igra Mw3 , sad triba samo cekat da dode na ps+ 4free

FFA je promijenio naslov Activision ide dalje s remasterima, navodno stiže Modern Warfare 3 remaster!.

escoban Računaj jedno dvije godine čekanja 😁 MW3 je imao na momente jako bolesnu kampanju, odlični survival mod te vrhunske Spec Ops co-op misije.

Da su posteni kao sto nisu, izbacili bi sve tri kampanje na jednom disku po normalnoj cjeni. Tada bi to bio dobar deal.

maverick
              Apsolutno se slažem. No jasno ti je da nas to čeka za dvije godine za PS5, kada će sve to izbaciti u nekom sexy SteelBooku po punoj cijeni od €79.99 😉

Icek pa mw2 je bio jako brzo na ps+u ako se dobro sjecam. Kako bilo kad izade lagano skidam sva3 djela da pridem

maki_015
              Bio je u paketu sa Infinite Warfare ili Advanced Warfare Legacy Edition ili kako se više hvala ta edicija, više se ne sjećam 🤷🏿‍♂️ Ali mislim da ga ima solo i na Storu digitalno.

maki_015 Onda je isključivo u paketu sa Infinite ili Advanced Warfareom 🚀

Za PS Store link iznad...kad klikneš na link baci te na Store neke sedme zemlje 😃 No u adress baru samo "en-za" editiraj u en-hr ili en-us ili en-gb zavisno u kojoj ti je zemlji registriran PS account.