• Gaming Vijesti
  • Zapeli ste u igri? Nema problema, Sony će vam omogućiti da pozovete eksperta

Tuhy je to uveo još na PS3, u coopu Ninje Gaiden.

FFA je promijenio naslov Zapeli ste u igri? Nema problema, Sony će vam omogućiti da pozovete eksperta.

Pauziram, potražim na YouTube, big fakin deal. Kome je do kompletiranja trofeja, najlakše će se tako snaći.
A to da su današnje igre veće se slažem, ali da su kompleksnije, nisu.
Današnje igre te lijepo vode za rukicu, a odabir težine igara se također smekšao posljednjih godina.

TITANXIS

Ništa protiv majstore, nek zarade na kome god hoće, ja kažem da na meni sigurno neće.
    Svako ima pravo da unovči svoje znanje, i ne sumnjam da će mnogo maminih klinaca da potraži pomoć tih ljudi.

Zanimljivo zapravo.

Ja bi ovo smjestio u isti koš sa aktualnom inicijativom za proširivanje accessibility opcija u igrama.

Nekad su sve kompanije imale hotline za savjete i pomoć kod težih djelova igara i iskreno me čudi da ljudi sad misle da je to nešto novo.

wooddiebone
      Slažem se. Eksperti će za svoj trud dobivati in game nagrade, možda čak i mogućnost jednog dana za njihove društvene mreže. Slabiji igrači će dobiti pomoć. Win win za svih.

Mislim da samo žele dio kolača. Industrija trenera za online igre je poprilično raširena u svijetu i tu se vrti hrpa love.

Npr.
      https://www.gamersensei.com/

Platiniram Vam Ninju Gaidena za karton čipsa iz Lidla ❤️

Puno stane u taj karton đubre pohlepno skupo. ❤️

Tuhy
        Platiniraj mi Mayo 3 plus onu vizualnu novelu - pardon - vizualni roman Sacura Sukkubus i kupim ti dva kartona 😉

ThaUrban Pa te tvoje kvazi platine mogu noktima sastrugat, stacuti

Icek

Nemaš dovoljno love da mi platiš da pokrenem to 😀