• Gaming Vijesti
  • Skoro 100 igara dosad je dobilo FPS boost do 120 FPS-a na XSX

Microsoft tu radi odličan posao, što je za pohvalu. I baš mi je žaošto i Sony (barem ovim udarnim naslovima) ne udahne malo života. S guštom bih ponovo odigrao dosta njih.

Recimo meni koji sam dosta naslova propustio zadnjih godina ovo je jedan u nizu odličnih poteza Microsofta i zato preferiram Series X preko PS5.

Jednostavno nudi više za multiplatform.
Tu je još quick resume, brži meni, gamepass, bolja grafika ili izvođenje u multiplaftorm naslovima, jedino mi kontroler ne leži.
Sony je od PS4 imao bolje, subjektivno.

Naravno PS5 eksluzive jesu i biti će vanserijske ali do kad ih se ne nagomila ostajem pri mišljenju.

Razumijem da zbog specifične arhitekture PS3 bude teže izvedivo ali mogli bi uvesti boost za svaki PS4 naslov bez problema.

Sorcerer
    Ja mislim da ce izbaciti ps5 verziju, tj. patch za brze ucitavanje i 4k60fps

pravednik bolja grafika ili izvođenje u multiplaftorm naslovima

Bas i ne.

Naravno PS5 eksluzive jesu i biti će vanserijske ali do kad ih se ne nagomila ostajem pri mišljenju.

Neki dan si rekao da se ima sta za igrat. I nakupilo ih se dost za 6 mj. Budimo realni

Pa ima ih više nego Xbox no.
    Kad Microsoft nema ništa.

Hands down, Microsoft radi odličan posao. Gotovo svaka njihova veća vijest je zaista odlična vijest.

Icek Slažem se. Microsoft ubija s podrškom za starije igre i nekome tko je možda propustio dosta toga s last gena ili želi ponovno odigrati starije naslove Series X je way to go.

Sorcerer Možeš li mi objasniti zašto samo XSX ima potpunu RDNA 2 arhitekturu

A i ti si pao na taj marketinski drek od strane MS-a. Da ima potpunu RDNA 2 arhitekturu, Xbox bi imao infinity cache, al nema, jel.