Jedna od rijetkih recenzija koju sam pročitao u potpunosti a ne na preskakivanje. U potpunosti se slažem stobom! 🙂

Pa okej, odigrat će se. Ako sam čekao preko 10 godina na prvu verziju, valjda ću moći još malo na ovu nadograđenu.

A di ste bili 2010? 😏

@Zero je vjv igrao SNES igre na sniženju jer uvijek kasni 12 generacija 🙂

foggy Još gore frende, imao sam fejk SNES.

Bravo Gorane, nisam vidio jesi napisao da li se otkriva cijela priča prije automate, tko je i odakle je Emil itd.
      Istina, Nier ima jednu posebnu atmosferu. Velika doza melankolije i mržnje. Zato sam je i volio 🙂

Kikiller Ne otkriva se baš sve, mislim da će napraviti još jedan međunastavak u doba Alien invazije 🙂

Kikiller Bravo Gorane, nisam vidio jesi napisao da li se otkriva cijela priča prije automate, tko je i odakle je Emil itd.

Spominjem poveznice, ali ne idem duboko (to ćemo nasamo). Nema smisla spoilat ljudima najbolje iz igre, pa ostavljam to na vama 😃

prayer Ne otkriva se baš sve, mislim da će napraviti još jedan međunastavak u doba Alien invazije 🙂

Što se mene tiče može još 12 nastavaka.

Nisam ni jedan Nier odigral niti znam puno o tom serijalu ali uvijek me zanimalo kaj ustvari znači NieR? Vidio da neki pišu da znači nešto kao "odlično" i sl. Neki dan sam malo gledal Nier automata rekoh da vidim o kakvoj je igri riječ i pročitao ponešto u kratkim crtama recenziju. Svaka čast na ovoj recenziji, na trudu. Oduvijek sam cijenio autore recenzija bilo kakvog medija. Nezahvalan je to posao. Moraš bit nepristran, objektivan a teško je subjektivnost izbacit iz glave barem meni bi bilo jer zaboga nismo roboti bez osjećaja za nešto što nam se dopada ili ne i to se osjeti u većini recenzija.

TITANXIS Nisam ni jedan Nier odigral niti znam puno o tom serijalu ali uvijek me zanimalo kaj ustvari znači NieR?

Nier je kratica za near good.

TITANXIS Nier to je ime lika iz prve igre po istom nazivu. U Japanu je išla pod nazivom Nier Ghestalt/Replicant dok je nasljednik Nier Automata - priča se da je to pun na riječ near što bi imalo velikog smisla u oba slučaja, međutim Yoko Taro ni sam ne zna od svoje ludosti što znači pa je u jednom interviewu bubnuo da je to kao neka kletva.

weky Da, jer je (skoro) perfect pa je i nier good u isto vrijeme.

Pizdarije se pizdarijama izpizđuju

Ja sam stvarno izbirljiva što se tiče recenzija koje ću pročitati, ali ovu sam stvarno htjela jer me zanima igra (ofc...) i sretna sam što vidim elemente kritike, pozitivne i negativne u samoj recenziji, to se traži. Osobno imam veći poriv isprobati ovu igru kad znam na što trebam biti usredotočena (nisam fan grindinga...) i naravno, svakako bih je isprobala, ali mi je draže kad znam što me čeka i to mi je i cilj čitanja recenzije. Bravo foggy 👍🏻