Jedna od rijetkih recenzija koju sam pročitao u potpunosti a ne na preskakivanje. U potpunosti se slažem stobom!
Recenzija | Nier Replicant ver.1.22474487139…
Pa okej, odigrat će se. Ako sam čekao preko 10 godina na prvu verziju, valjda ću moći još malo na ovu nadograđenu.
A di ste bili 2010?
Bravo Gorane, nisam vidio jesi napisao da li se otkriva cijela priča prije automate, tko je i odakle je Emil itd.
Istina, Nier ima jednu posebnu atmosferu. Velika doza melankolije i mržnje. Zato sam je i volio
Izvrsna recenzija! Bravo
- Uređivano
Kikiller Bravo Gorane, nisam vidio jesi napisao da li se otkriva cijela priča prije automate, tko je i odakle je Emil itd.
Spominjem poveznice, ali ne idem duboko (to ćemo nasamo). Nema smisla spoilat ljudima najbolje iz igre, pa ostavljam to na vama
prayer Ne otkriva se baš sve, mislim da će napraviti još jedan međunastavak u doba Alien invazije
Što se mene tiče može još 12 nastavaka.
- Uređivano
Nisam ni jedan Nier odigral niti znam puno o tom serijalu ali uvijek me zanimalo kaj ustvari znači NieR? Vidio da neki pišu da znači nešto kao "odlično" i sl. Neki dan sam malo gledal Nier automata rekoh da vidim o kakvoj je igri riječ i pročitao ponešto u kratkim crtama recenziju. Svaka čast na ovoj recenziji, na trudu. Oduvijek sam cijenio autore recenzija bilo kakvog medija. Nezahvalan je to posao. Moraš bit nepristran, objektivan a teško je subjektivnost izbacit iz glave barem meni bi bilo jer zaboga nismo roboti bez osjećaja za nešto što nam se dopada ili ne i to se osjeti u većini recenzija.
- Uređivano
TITANXIS Nier to je ime lika iz prve igre po istom nazivu. U Japanu je išla pod nazivom Nier Ghestalt/Replicant dok je nasljednik Nier Automata - priča se da je to pun na riječ near što bi imalo velikog smisla u oba slučaja, međutim Yoko Taro ni sam ne zna od svoje ludosti što znači pa je u jednom interviewu bubnuo da je to kao neka kletva.
Pizdarije se pizdarijama izpizđuju
- Uređivano
Ja sam stvarno izbirljiva što se tiče recenzija koje ću pročitati, ali ovu sam stvarno htjela jer me zanima igra (ofc...) i sretna sam što vidim elemente kritike, pozitivne i negativne u samoj recenziji, to se traži. Osobno imam veći poriv isprobati ovu igru kad znam na što trebam biti usredotočena (nisam fan grindinga...) i naravno, svakako bih je isprobala, ali mi je draže kad znam što me čeka i to mi je i cilj čitanja recenzije. Bravo foggy
NeithRedhat Eto, kreni igrat igru pa da vidiš jesam lagao