Jedna od najboljih recenziji koje sam pročitao. Svaka čast na trudu i ORIGINALNOSTI. Drago mi je da si uživao u igri, sutra dolazi jedva čekam isprobati!

Bruuutalna reca, bravo! Jbt jedva cekam ovo igrat, nema do tog osjecaja kojeg si opiso, nemaaa

Zanimljivo, zvuči kompliciranije nego što sam očekivao. Kao neki čudni spoj Risk of Rain i Nex Machine.

E, sad, khm, nabavit konzolu...

Odlična recenzija. Bravo na trudu!
Iskreno nisam se previše zanimao za Returnal. U onih par prikaza nije bilo ništa što bi me privuklo ali nakon ove recenzije sada me itekako zanima. Drago mi je da su se osim odličnih vizuala i gameplaya potrudili i oko priče.

Jebote patak, recenzija pozitivna za igru ono da si me skoro nagovorio da ću je jednog dana nabavit i onda se sjetim da je za PS5 pa otpada ta opcija. Dal si onda malu ocjenu s obzirom na recenziju. Po težini gameplaya je onda nešto kao sa soul igrama?

StarFox_N Iskreno nisam se previše zanimao za Returnal. U onih par prikaza nije bilo ništa što bi me privuklo

Odmah ću priznati da sam bio u krivu oko ove igre. Prvi prikaz i svi prikazi do prije otprilike tjedan dana su mi ostavljali dojam da će ova igra biti riskantan potez za ekskluzivu koji će se obiti o glavu. Jednostavno mi nije izgledalo kao nešto privlačno. Međutim... Ovo izgleda kao prava igretina. Štoviše, jako mi je interesantno kako su se prave PS5 ekskluzive do sada fokusirale upravo na sam gameplay. Demon's Souls, Returnal pa čak možemo i Astro Bota računati. Interesantan pristup, malo drukčiji od onog standardnog fokusa na naraciju koji se očekuje od Sonyja i za sada im se očito isplatilo. Veseli me što nas dalje čeka, a Returnal će se uzimati ili ako dođe na PC ili ako ja nekako dođem do svoje kopije PS5-ice.

Bravo na recenziji @Flipper ! 🙂

Nice, evo, dodajem to na spisak uz Demons Souls i Ratcheta kao nešto vrijedno nabavke za PS5.

Kao veliki fani Nex machine nema mi druge nego iskešati koliko traže

Bravo za recenziju! World design, atmosfera i protivnici izgledaju baš onako kako bi se čovjek nadao dok čita recu. Preletio sam i par videa još i gameplay mi nažalost baš i nije po volji tako da ću vidjeti hoću li igrati ako nabavim PS5. SF TPS-i su mi u redu, ali oni koji su ovako izazovni i nemilosrdni baš i ne. 😃

Mene uvijek razočara kada ekipa samo čeka potvrdu portala i recenzenata kako bi rekli "e ova igra je meni sada dobra..."

Meni je izgledala odlično od prvog prikaza, a s obzirom da je radi Housemarque i to sada u punom 3D svijetu, to je morala biti čista kvaliteta. Ova igra ih je vrlo vjerojatno prodala Sonyu jer su pokazali da i u 3D svijetu, mogu napraviti AAA iskustvo i to u relativno kratkom vremenu. Podsjećaju me na Insomniac.

Uopće me ne iznenađuje što se svidjela jer izgleda kao ultra zabavna igra sa prekrasnim artom. Neki su odmah sprdali glavnog lika, kao neka srednjovječna žena, ali to uopće nije bitno.

GG na recenziji @Flipper

Nexus Mene uvijek razočara kada ekipa samo čeka potvrdu portala i recenzenata kako bi rekli "e ova igra je meni sada dobra..."

Mislim da je malčice teško potvrditi kvalitetu igre kada ju nisi imao ni prilike igrati. 😄 Naravno da puno znači recenzija i nečiji konkretan dojam. To i je bit recenzija.

Nexus srednjovjekovna žena

Mislim da si mislio na sredovječnu ženu. Ovako ispada da je Ivana Orleanska. 🤣

Fico
        Sad ću editirati...nemam pojma kako je to pobjeglo... vjerojatno autocorrect hahaha

@Flipper Returnal svugdje dobiva odlične ocjene. Izgleda da se "svjetski" recenzenti slažu s tobom 😃

Ugledali se na našeg svjetskog recenzenta 😃

Odlična reca, flip! Odlična!

Ako @foggy ne valja, ja ne priznajem. Kvaliteta takvih igara je u najboljem slučaju

...

maglovita.

Bravo za recenziju, pocetak me odusevio 🤣🤣
          Inace, u startu sam bio zagrejan za ovu igru, a sada je to definitivna potvrda.